Ultima actualizare: azi, 12:40

Locale

Probleme sociale și de fond funciar la audiențele susținute de primarul Aurelia Fedorca

aurelia fedorca, primar Negresti OasZiua de marți a fiecărei săptămâni este dedicată audiențelor la Primăria oraşului Negreşti-Oaş, susținute de primarul Aurelia Fedorca. În data de 11.02.2014  s-au prezentat în audiență mai mulți cetăţeni, care au reclamat probleme sociale, de fond funciar,  comunitare etc. Astfel, s-au înscris în audiență Domnica Ghiriti, Ioan Finta, Vasile Mihai Roman, Irina Lișca, Domnica Bogdan, Eudochia Fedorca și Ioan Hotca, Vasile Berinde și Gheorghe Bud.

            Printre cetățenii aflați în audiență s-a numărat și Ștefan Apan, care și-a arătat nemulțumirea față de Poliția Negrești-Oaș, reclamând că a depus nenumărate sesizări care vizau schimbul de valută stradală și că ar fi fost vătămat corporal de bișnițarii din centrul orașului, iar poliția închide ochii. Problema a fost sesizată de mai multe ori în ultimii ani, atât în audiențele  organizate de primar cât și direct la Consiliul Local. Ștefan Apan și-a mai exprimat nemulțumirea față de întârzierea salariilor cadrelor didactice pe luna ianuarie, sector în care activează și soția sa, dar și față de calitatea lucrărilor de  pietruire de pe strada Cornetului. Primarul Aurelia Fedorca i-a dat asigurări acestuia că problemele reclamate vor fi verificate și rezolvate, acolo unde se confirmă. În ceea ce privește plata salariilor în învățământ, primarul Aurelia Fedorca a arătat că acestea au întârziat o zi, întârziere legată de data în care a fost votat bugetul.

            Primarul Aurelia Fedorca a dat dispoziție pentru rezolvarea pe loc a unor probleme reclamate de cetățeni, celelalte urmând să fie soluționate în timp și în măsura competenţelor legale, cetățenii  urmând să primească un răspuns ulterior.

Sursa: Primăria Negreşti Oaş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.