Șoferi băuți prinși la volan

23 februarie 2014 | 0 comentarii

etilotest1În cadrul activităților zilnice de supraveghere îndrumare si control a traficului rutier pe raza municipiului Carei, lucrătorii Biroului Rutier Carei, l-au identificat în trafic pe numitul A. Istvan, din  Pir, jud. Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca VW,  fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0.96 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Carei, unde i-a fost recoltată o proba de sânge , a doua proba fiind refuzata de către acesta. Susnumitului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana cu o îmbibație alcoolica în sânge peste limita legala admisă”.

De asemenea, a fost identificat în trafic B. Vasile 39 ani din comuna Urziceni, județul Satu Mare, pe str. Victoriei din Negrești Oaș, în timp ce conducea autoturismul marca Renault având o îmbibație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Or. Negrești Oaș unde i-au fost recoltate probe din sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Susnumitului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o alcoolemie peste limita legală.

În  data de 23.02.201, în jurul orelor 03.oo, a fost depistat în trafic de către  polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare , pe podul Golescu din municipiul Satu Mare , N. Artur de 26 ani din Satu Mare, în timp ce conducea un  auto marca Fiat. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat . S-au recoltat probe biologice de sânge. Cercetările continuă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest