Sute de kg de resturi de animale descoperite lângă Satu Mare

11 februarie 2014 | 3 comentarii

radu-roca,-dorel-coica,-nicolae-domuta-(7)250 de kg de cadavre de animale şi resturi provenite de la mai multe animale, precum vulpi, porci sau bovine, au fost descoperite pe terenul extravilan al municipiului Satu Mare, între Lazuri şi Dorolţ.

Primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca şi directorul Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare, Nicolae Domuţa, au prezentat cazul public, astăzi, într-o conferință de presă.

Conform viceprimarului, cadavrele provin de la animale precum vulpi, bovine, mistreţi, cântărind în total 200 – 250 kg.

Am luat măsura de a fi ridicate aceste cadavre, le-am pus în saci, le-am sigilat, depozitat într-un loc sigur urmând ca azi să fie ridicate pentru a fi incinerate“, a spus Roca.

Directorul DSVSA Satu Mare, Nicolae Domuţa, a menționat că un caz similar a fost descoperit în 13 ianuarie în aproximativ aceeași zonă alte aproximativ 500 de kg, autorul nefiind încă identificat de Poliție.

Atunci au fost descoperite şase cadavre de viţei, şase vulpi, un cap de căprioară, unul de bovină, un porc.

Mai multe detalii nu au fost făcute publice, fiind în desfășurare o anchetă a Poliției.

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Shrek spune:

  Ce treaba are primarul si viceprimarul cu DSV-ul? poate prefectul si cei de la dsv trebuiau sa faca conferinta de presa.

 2. satmareanca spune:

  Printe hoituri era si marele edil COIca cel mai capabil primar care a fost pe meleagurile satmarene ce treaba au hoiturile cu primaria ,dar in lipsa de proiecte tembelul iese in presa cu rahaturi,un papagal de doi lei ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest