Ultima actualizare: azi, 14:54

Locale

Tânăr din Satu Mare prins cu 226 km/h. Ce amendă a primit

200 kmhUn tânăr de 25 de ani, din judeţul Satu Mare, a fost depistat, astăzi, de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi – Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania, în timp ce circula pe Autostrada Transilvania, cu viteza de 226 km/h. 

Tânărul a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar la km. 15+400, pe sensul de mers Gilău – Turda, conducând cu o viteză de 226 km/h.
Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei.
Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

10 comentarii

  1. Cristina Cosma Răspunde

    nu merita amenda.pt.ce avem autostrazi?sa dormim pe ele?

    • Dr.Ciomu Răspunde

      Cristina….e mult mai indicat sa “dormi” pe autostrada in mod legal, decat sa dormi o data si pentru totdeauna. Ce zici ?? Care varianta o alegi?? Ca vad ca esti tanara…..

    • Razvan Răspunde

      gaino… ce replica mai e si asta ? n-ai primit puluc de la cocos de vorbesti asemenea gozuri ?

  2. Ionut Lung Răspunde

    legea trebuie aplicata @Cristina Cosma, avem autostrazi pentru a ne deplasa mai usor si rapid, dar totodata le avem pentru a ne simti in siguranta pe ele. Daca era o banda speciala pentru viteza, sau autostrada era una de calitate superioara era perfect putea sa mearga si cu 400km/h nu zicea nimeni nimic, dar in conditiile in care drumurile noastre sunt de proasta calitate si putea pune in pericol pe cailalti participanti la trafic, merita amenta. Oricum daca iti permiti o masina care sa mergi cu viteza de croaziera de ~230km/h atunci nu te uiti la cei 765lei amenda, care de fapt in 48h platiti sunt doar ~400lei.

  3. sofer Răspunde

    Avea numai 225 km/h, nu 226!Clar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.