Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Tânăr sechestrat la Supur

sechestruÎn cursul zilei de ieri poliţiştii din Supur au fost sesizaţi de un localnic despre faptul că un tânăr de 19 ani, prieten cu el a fost luat cu forţa de pe stradă de un alt tânăr.

Poliţiştii au acţionat de urgenţă, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că în seara zilei de 31.01.2014, Gheorghe F. de 43 de ani, era împreună cu prietenul său,  Iosif  G. de 19 ani., iar la un moment dat tânărul s-a dus la un local cu intenţia de a cumpăra băuturi alcoolice pe care urma să le consume cu Gheorghe F.    

Tânărul avea asupra lui telefonul prietenului său pentru a asculta muzică în timpul deplasării spre local.

Numai că tânărul nu s- a mai întors la prietenul său, deoarece Viorel C., l-a luat cu forţa de pe stradă , l-a dus la locuinţa lui unde timp de mai multe ore nu l-a lăsat să plece şi i-a aplicat mai multe lovituri în zona membrelor inferioare, pe motiv că este prieten cu nişte localnici cu care suspectul se află în conflict.  Totodată Viorel C . , de 17 ani, i-a sustras părţii vătămate telefonul mobil care îl avea asupra sa, întrucât ştia că este telefonul unuia dintre cei cu care el este în conflict.

În cele din urmă i-a dat drumul , l-a condus la domiciliul său şi l-a ameninţat să nu sesizeze oamenii legii. A doua zi Gheorghe F. a aflat de ce amicul său Iosif G.,  nu s-a întors cu băuturile alcoolice şi a sesizat poliţiştii.

Viorel C., este cercetat pentru săvărşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe , furt şi ameninţare.Acesta este cunoscut cu antecedente.Poliţiştii continuă cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.