Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

Trei sătmăreni au tâlhărit un băimărean după ce l-au luat în maşină la ocazie

masina la ocazieUn băimărean, Adrian D., în vârstă de 33 de ani, a sesizat poliţia despre faptul că a fost tâlhărit de trei bărbaţi. Acesta a luat o maşină de ocazie din faţa unui supermarket din Negreşti Oaş, în care se aflau 3 bărbaţi şi le-a spus că merge spre Baia Mare.

Băimăreanul a vrut să coboare în Oraşu Nou, dar şoferul i-a spus că-l duce până în localitatea Livada. Însă planurile celor trei indivizi nu erau bine intenţionate, iar în zona Mujdeni, la ieşirea din Oraşu Nou au oprit autoturismul şi l-au jefuit pe băimărean, luându-i cu ameninţări şi violenţă telefonul mobil şi suma de bani pe care bărbatul o avea la el. La intersecţia cu DN 19, la drumul spre Păşunea Mare l-au dat jos din maşină pe băimărean, aceştia continuându-şi deplasarea.

Incidentul s-a întâplat la începutul lunii februarie, iar de atunci poliţiştii au intrat în alertă, munca acestora fiind îngreunată de faptul că băimăreanul nu a putut da informaţii despre autoturismul în care s-a urcat.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale , a celor de la Postul de Poliţie Socond şi de la Secţia 9 Rurală Negreşti Oaş au  reuşit identificarea şi prinderea celor 3 persoane reclamate . Cristian J., de 24 de ani, Sorin B. , de 22 de ani şi Radu B.  în vârstă de 34 de ani, toţi sunt din judeţul Satu Mare.

Faţă de ultimii 2 s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş cu propunerile legale ce se impun în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.