Ultima actualizare: ieri, 21:48

Publicitate

Unicul aparat din Satu Mare care măsoară densitatea osoasă se află la clinica Gynoprax

dexa whole bodyLa clinica Gynoprax, pe lângă serviciile consacrate de Obstetrică-Ginecologie (consultaţii, ecografii, naşteri, operaţii), ecografie generală şi analize de laborator, mai puteţi beneficia de unicul aparat din judeţul Satu Mare care măsoara densitatea osoasă, DEXA WHOLE BODY.

Osteodensitometrul DMS Stratos whole body este aparatul ideal conceput şi structurat pentru măsurarea densităţii osoase în diverse regiuni corporale, permiţând calculul şi posibilitatea prevenţiei fracturilor pe os patologic şi calculul rezistenţei osoase în urma protezelor articulare. Este un aparat cu raze X cu tehnologie „pencil beam” care asigură o iradiere minimă a pacientului (o examinare iradiază de 100 de ori mai puţin decât expunerea la o radiografie pulmonară)

DEXA WHOLE BODY are o aplicabilitate extinsă în diverse domenii medicale:

  • măsurarea densităţii osoase (osteoporoza)
  • măsurarea osificării în jurul protezelor osoase sau implantelor (aplicabilitate în ortopedie)
  • identificarea cu iradiere minimă a patologiei coloanei vertebrale prin programul de coloană laterală (pensări vertebrale, tasări, măsurarea densităţii osoase a fiecărei vertebre în parte, etc.)
  • programul de pediatrie cu identificarea malformaţiilor şi deviaţiilor coloanei vertebrale la copii şi adolescenţi în perioada de creştere
  • identificarea LUXAŢIILOR CONGENITALE DE ŞOLD
  • WHOLE BODY, are o functie extrem de importantă şi utilă pentru nutriţionişti, sportivi, antrenori, prin care se identifică procentele structurilor osoase, musculare, adipoase la fiecare nivel şi se pot adapta antrenamente individualizate fiecărui individ.

Tot la Cinica Gynoprax se desfăşoară un program de SCREENING  pentru prevenţia cancerului de sân realizat prin ecografie mamară şi puncţii mamare ecoghidate, efectuate cu înalt profesionalism de dr. Arpasteuan Annemarie.

Programul este: luni şi joi între orele 14-16.

Un comentariu

  1. tivadar rodica iuliana Răspunde

    as dori sa stiu cum se poate face un ezamen de osteoporoza va multumesc am nevoie daca se poate de 2 programari astept raspuns cu mare respect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.