Ultima actualizare: azi, 12:11

Sport

14 medalii pentru karateka din Carei, la Campionatul Naţional de Karate Shotokan

karateka careiCampionatul Naţional de Karate, organizat de Federaţia Română de Arte Marţiale, departamentul S.K.D.U.N s-a desfăşurat în 8 martie, la Sala Apollo din Bucureşti, la care au participat 700 de karateka din 38 de cluburi, fiecare cu dorinţa de a deveni campion naţional.

C.S. KARATE DO B.F.K.S. CAREI a participat cu 11 sportivi: Abriham Amalia, Bács Máté, Bartincki Attila, Blaga Bianca, Chelmu Eric, Engber Ingrid, Knecht Patrik, Knecht Vivien, Mateş Şerban, Medvei Edvin, Ruje Antonio, pregătiţi de antrenorii: dr. Fazekas György şi Dărăban Gheorghe.

Participarea la această competiţie de mare anvergură a fost posibilă datorită sprijinului acordat de SC Contitech Fluid Automotive România SRL şi Primăria Carei. Toţi cei 11 sportivi s-au evidenţiat prin spiritul de karateka de care au dat dovadă, cucerind paisprezece medalii: 3 de aur, 2 de argint, 9 de bronz, Knecht Patrik devenind dublu campion național.

Meritul aparţine competitorilor careieni, care au obţinut rezultate remarcabile:

La Kata (luptă imaginară cu adversari imaginari):

– medalie de aur pentru: Engber Ingrid (veterani), Knecht Patrik (copii2);

– medalie de argint pentru: Medvei Edvin(copii3);

– medalie de bronz pentru: Abriham Amalia(cadeţi), Bartincki Attila(juniori), Ruje Antonio(minicadeţi).

La Kumite (luptă cu adversar):

– medalie de aur pentru: Knecht Patrik(copii2);

– medalie de argint pentru: Abriham Amalia(cadeţi);

– medalie de bronz pentru: Bartincki Attila(juniori), Chelmu Eric(minicadeţi), Engber Ingrid(senioare), Knecht Vivien(cadeţi), Medvei Edvin(copii3), Ruje Antonio(minicadeţi).

Totodată în data de 7 martie a avut loc și competiția de calificare pentru Campionatul European de Karate Shotokan din Eger, Ungaria, 04-06 aprilie. Echipa națională de karate SKDUN al României va fi sprijinită și de 5 sportivi de la CS Karate Do B.F.K.S. Carei: Abriham Amalia-proba de kata și kumite individual, Bács Máté-proba de kata, kumite individual și kata echipe junior masculin, Bartincki Attila-proba de kata, kumite individual și kata echipe junior masculin, Engber Ingrid-proba de kata și kumite individual, Knecht Vivien-proba de kumite, Mateş Şerban-proba de kumite.

Președintele clubului dr. Fazekas Gheorghe Zoltan felicită și pe această cale sportivii, menționând totodată că-i așteaptă o perioadă intensă de pregătiri în vederea devenirii de Campion European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.