Ultima actualizare: azi, 14:54

Locale

Asociația Stea: Avem nevoie de voluntari!

asociatia stea (17)Asociația STEA si Fundația Orange au organizat astăzi o acțiune de recrutare de voluntari care a avut loc în Pasajul Corneliu Coposu.

Beneficiarii Asociației Stea și-au expus produsele artizanale realizate la Centrul de zi si au oferit un moment de dans – flashmob – spectatorilor, mesajul fiind unul cât se poate de sugestiv: “Devino voluntar! Visează, creează, zâmbește, dăruiește!”.

Evenimentul de astăzi are menirea de a promova voluntariatul Satu Mare, o amplă campanie pe care noi o desfășurăm pentru a atrage alături de noi oameni de toate vârstele”, a declarat președintele Asociației Stea Cristina Balea.

Această acțiune face parte din campania de recrutare de voluntari din cadrul proiectului “Educație pentru viitor” finanțat de Fundația Orange România. Parteneri: Grenoble Isere România, Solidarite Enfance România, Popica Onlus și SPAS Satu Mare.

Prin proiectul Educație pentru viitor ne-am propus obiective foarte ambițioase, dorim în această vară și inclusiv până în octombrie să lucrăm cu un grup de 100 de copii și 50 de tineri în diferite tipuri de activități, de alfabetizare, sportive, animație, culturale și pentru a ne duce la bun sfârșit acest proiect avem foarte mare nevoie de implicarea unor voluntari”, a mai afirmat Cristina Balea.

Echipa Stea a împărțit pliante trecătorilor interesați de activitatea asociației și au oferit informații utile tinerilor care doresc sa se alăture echipei de voluntari ai Asociației STEA.

Pentru voluntari asociația oferă diferite posibilități de instruire și multiple programe prin care sunt siguri că oameni de orice statut social și orice vârstă își pot găsi loc în echipa acestora.

La acest eveniment a fost prezent si președintele organizației franceze Solidarite Enfance Roumânie, Dan Adrian Michaloux, care sprijină financiar munca echipei Stea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.