Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au pierdut în faţa CSBT Alexandria

DSC_0578CSM Satu Mare a pierdut astăzi cu 82-98 în fața adversarelor de la echipa CSBT Alexandria.

Meci cu un început bun din partea sătmărencelor care au deschis scorul pe tabela cu două puncte marcate de către Wampler. Jucătoarele CSM Satu Mare reușesc să conducă primul sfert, prin coșul marcat de către Desroches în ultima secundă  din sfert, astfel depășindu-le pe teleormance cu scorul de 24-23.

Faptul că ambele echipe sunt vecine în clasament au și fost demonstrat în sfertul doi, nici CSM cât nici CSBT Alexandria nu s-au distanțat pe tabelă, diferența fiind doar de 2, 3 puncte. Ultimul atac din acest sfert a aparținut sătmărencelor care din păcate au făcut fault, penalizat cu două lovituri libere marcate de către oaspete, lovituri care au încheiat prima repriză cu 47-45 în favoarea gazdei.

Lipsite de concentrare, sătmărencele în sfertul trei pierd punct după punct, permițându-le adversarelor să se distanțeze cu 20 de puncte, astfel că scorul a arătat, după trei sferturi, 78-58 în favoarea acestora.

În ultima parte a jocului eficiența sub panou dar și apărarea slabă, le-a făcut pe fetele noastre să piardă meciul, scorul final fiind de 82-98.

„Un meci, în care, eu sincer nu m-am gândit vreodată că pot să îl pierd acasă, marcând 82 de puncte. Din ce ne-am pregătit pentru apărare nimic nu a mers, am putea da vina pe mai multe, dar nu vreau să mă scuz”, a declarat Petre Eleș

Pentru echipa CSM Satu Mare au marcat : Orosz-20 puncte, Desroches-16 puncte, Laza-8 puncte, Kortni Hope-23 puncte și Wampler-15 puncte.

Iar pentru CSBT Alexandria marcatoare au fost: Stefan-24 puncte, Arnold-20 puncte, Chivu-19 puncte, Sipos-14 puncte și Teodorescu-2 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.