Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Expoziţie Albert Florian la Carei

FlorianPrimăria Municipiului Carei prin Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei organizează vernisajul expoziției de trofee, obiecte din viața sportivă și fotografii ale legendei clubului de fotbal Ferencváros și câștigător al Balonului de Aur, Albert Flórián. Acesta va avea loc joi, 13 martie 2014, de la ora 14.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei.

          Prin intermediul exponatelor, vizitatorii vor putea afla mai multe detalii despre celebrul fotbalist, dar și amănunte despre omul Albert Flórián, din perioada în care a fost elev până la momentul în care a devenit tată și mai apoi bunic, extrem de dedicat familiei.

          Vor susține cuvânt de deschidere Kovács Eugen, primar al municipiului Carei, Erdei D. István, parlamentar și Pataki Csaba, senator.

          În cadrul vernisajului vor lua cuvântul: Jakab István, vicepreședinte al Parlamentului Ungariei, dr. Simicskó István, secretar de stat, responsabil cu departamentul de sport și tineret din cadrul Ministerului Resurselor Umane, și Albert Magdolna, fiica fotbalistului.

  Sursa: Bogdan Georgescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.