Ultima actualizare: azi, 15:17

Publicitate

GAL Zona Sătmarului lansează o nouă sesiune pe măsura 112

gal zona satmaruluiAsociația de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului (denumită în continuare GAL Zona Sătmarului) anunță lansarea, în perioada 01.04.2014 – 30.04.2014, a primei sesiuni de cereri de proiecte pe anul 2014, pentru Sub-măsura 41.112  “Instalarea tinerilor fermieri”. Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: 41.112/1-14– 30.04.2014

1. Data lansării apelului de selecţie: 01.04.2014

2. Data limită de depunere a proiectelor: 30.04.2014

3. Locul şi intervalul orar în care se pot depune proiectele: Depunerea proiectelor pentru Sub-măsura 41.112  “Instalarea tinerilor fermieri” se va face la sediul Asociației de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului, Micula, str. Principală nr. 293, jud. Satu Mare, în intervalul orar 09.00 – 14.00

4. Fondurile disponibile pentru Sub-măsura 41.112 sunt de 32.000 euro pentru acest apel de selecție.

– Suma minimă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este de 12.000 euro

– Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este de 32.000 euro

5. Componenţa Comitetului de Selecţie a Proiectelor

Comitetul de Selecţie este alcătuit din 7 persoane, după cum urmează:

–       1 reprezentant al sectorului public, 3 reprezentanți ai sectorului civil, 3 reprezentați ai sectorului privat

–       7 persoane din mediul rural

6. Modalitatea de desfăşurare a procesului de selecţie a proiectelor

Selecţia proiectelor va fi realizată de către Comitetul de Selecţie, format din membrii GAL. În ceea ce priveşte selecţia proiectelor în cadrul GAL, se va aplica regula „dublului cvorum”, respectiv pentru validarea voturilor, este necesar ca în momentul selecţiei să fie prezenţi cel puţin 50% din parteneri, din care peste 50% să fie din mediul privat şi societate civilă.

Comitetul de selecție trebuie să se asigure de faptul că proiectul ce urmează a primi finanțare se regăsește în obiectivele propuse în Planul de dezvoltare locală și se încadrează în planul financiar al GAL. Comitetul de selecție al GAL întocmește Raportul de selecție și notifică în scris solicitantul asupra rezultatului selecției, respectiv publică Raportul de selecție pe site-ul GAL www.galzonasatmarului.ro.

Se pot depune contestații la sediul GAL, în termen de 5 zile de la primirea notificării. Contestațiile primite vor fi analizate de către Comisa de Soluționare a Contestațiilor care va emite un Raport de contestații. Acesta va fi publicat pe site-ul GAL www.galzonasatmarului.ro și rezultatul va fi adus la cunoștința contestatorului în scris în maxim 30 de zile de la depunerea contestației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.