Ultima actualizare: azi, 10:26

Horoscop

Horoscopul Zen-Osho al Primăverii 2014

horoscopul zenDescopera astrologia din perspectiva zen… In ce mod te ajuta planetele, in urmatoarea perioada, sa te conectezi cu fiinta interioara, pacea si tot ceea ce este frumos.

“Daca te auto-respecti, este mai mult decat suficient; daca tu te iubesti pe tine insuti, nu ai nevoie de nicio admiratie din parte altcuiva”. – Osho

Berbec

Cu marte in spatele Soarelui si cu Soarele in Pesti, in mod definitoriu, pentru tine urmeaza un timp al reflectiei. Pacea si dragostea de tot si toate vor fi mai putin active, caci ai nevoie de timp, de tine, ca sa te reechilibrezi. Dar sa nu te rusinezi de acest aspect al vietii tale. Cu totii avem nevoie de timp si meditatie ca sa ne calmam. Relaxeaza-te si iubeste-te exact asa cum esti.

“Daca te auto-respecti, este mai mult decat suficient; daca tu te iubesti pe tine insuti, nu ai nevoie de nicio admiratie din parte altcuiva”. – Osho

Taur

Cu Venus in Zodia Varsatorului, dragostea devine o chestiune experimentala, aventuroasa, excentrica, idealista. Ceea ce este departe de zona de confort a taurilor. Soarele in Pesti te ajuta sa te relaxezi dar nu suficient cat sa tii aceste idei nebunesti la distanta. Profita de aceasta perioada colorata, ca sa aduci lumina in acele parti din tine care de obicei nu au soare.

“Cum aduci lumina inauntru? Doar deschizi usa: lumina intra.” – Osho

Gemeni

Mercur in Pesti va incuraja intuitia. Experimenteaza cu diverse moduri de a asculta. Vezi care functioneaza mai bine si care nu. Cauta constiinta, aceasta te va aduce mai aproape de corpul tau si mai aproape de liniste. Cu cat patrunzi mai mult in liniste, zgomotul mintii va deveni mai putin interesant.

„Arta de a asculta este bazata pe tacerea mintii, astfel incat mintea sa nu interfereze si va permite pur si simplu, orice vine catre tine.” – Osho

Rac

Zodia Pestilor exercita o mare influenta asupra noastra in urmatoarea perioada. Simti ca ceva iti lipseste, dar durerea aceasta, daca o asculti, te va aduce inapoi „acasa” la cea mai profunda parte a fiintei tale. Trebuie doar sa o asculti. Ai incredere in dorinta ta de a gasi adevarul.

„Intoarce-te acasa. Intoarce-te acolo unde esti cu adevarat.” – Osho

Leu

Leilor nu le place apa si nici sa inoate, dar o fac daca sunt nevoiti. Cum Soarele intra in Zodia Pestilor, viata iti cere sa te adaptezi la teritorii nefamiliare. Pestii sunt simbolul a tot ceea ce este oceanic, acvatic, iar oceanul este de necucerit. Abandoneaza-te in acesta dorinta de adevar.

„Abandoneaza-te pe orice cale ai lua-o, iar adevarul se va intrupa – fiindca nu se intampla datorita drumului, se intampla datorita abandonarii”. – Osho

Fecioara

Mercur si Soarele se afla in aceasta perioada in Zodia Pestilor, ceea ce ne face sa simtim ca lumea isi pierde din natura sa logica. Desi primavara aceasta ar fi un timp al confuziei, trebuie sa ne asteptam ca dupa manifestarea haosului, sa apara ordinea – aceasta este ordinea naturii. Ai incredere si fii constient/a. Aceasta atitudine te va purta catre liniste.


„Existenta nu este un haos, acest lucru este o certitudine, este cosmos. Exista o imensa ordine in ea, o ordine intrinseca, iar numele acestei ordini este Tao.”
– Osho

Balanta

Balantele au tendinta de a-si ascunde puterea, de parca le-ar fi teama sa nu murdareasca marele tablou al vietii. Dar nu este cea mai buna alegere… Marte merge retrograd in Zodia ta, in urmatoarea perioada, ceea ce inseamna ca vei trece prin cele mai bune momente cand iti poti identifica puterea interioara si de asemenea, obiceiul de a nu o lasa se manifeste.

„In momentul cand incepi sa te accepti si sa te respecti, devii un intreg.” – Osho

Scorpion

Viata iti arata multiplele moduri prin care chiar tu iti pui piedici. Toata lumea este conditionata sa se poarte asa, dar tu nu ai gasit inca forta interioara de a depasi aceasta stare. Iti trebuie un curaj ca sa te desprinzi de ceea ce stii. Profita de urmatoarele luni pentru a creste nivelul constiintei din tine. Influenta meditativa a Zodiei Pesti, traversata acum de Soare, iti va fi de folos.

„Nu-ti mai sta in cale.” – Osho

Sagetator

Jupiter traverseaza zodia ta si astfel, iti gasesti curajul de a fi mult mai directa cu privire la ceea ce simti. Iti exprimi mult mai liber sentimentele. Este un moment cand simti ca nu mai vrei sa le arati celor din jur un scut rigid. Emotiile navalesc la suprafata si sunt de fapt chemarea pentru un mod mai sanatos de a-ti trai viata, mai in acord cu adierea vantului sau curgerea apei.

„Traieste fiecare emotie pe care o simti; esti tu”. – Osho

Capricorn

Venus a parasit Zodia Capricornului, dar ti-a adus o sumedenie de experiente frumoase, pline de bucurie si placere, ajutandu-te in viata de zi cu zi, dar si in ceea ce priveste adancirea nivelului tau de constiinta. Este timpul pentru a digera toate cele intamplate. Si, cel mai frumos lucru prin care poti face asta, este inconjurandu-te de prieteni. Imparte experientele frumoase cu aceia care iti inteleg iubirea.

„A imparti este singura compasiune. A imparti este singurul serviciu pe care il poti face celorlalti.” – Osho

Varsator

Bucura-te de prezenta lui Venus in viata ta. Venus este un simbol al placerilor si acum se afla in Zodia Varsatorului. Provocarea ta este aceea de a gasi acea placere- si un mod de a celebra in fiecare moment viata. E nevoie de constiinta de sine. Rupe patternul nefericirii cu ajutorul fericirii din fiecare clipa. Venus te poate ajuta sa reusesti asta.

Pesti

Soarele insoteste pe Mercur si Neptun in Zodia Pesti. Soarele aduce lumina. Urmeaza acea chemare din interiorul tau care te indreapta catre constiinta, adancire si conexiune cu Tot Ceea ce Este. Dorinta de adevar integreaza toate celelalte dorinte. Lumineaza-te si lasa-te transformat/a de aceasta vanatoare a adevarului.

„Integrarea iti aduce adevarul, iar dorinta de adevar, integrarea.” – Osho

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.