Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Incendiu la o gospodărie din Dorolț

pompieri_incendiuInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost anunţat, sâmbătă, 15.03.2014, la ora 11.57, despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Dorolţ str. Principala nr. 254 proprietatea lui P.A.R.

La faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, cu trei autospeciale de stingere, sub comanda plt.adj Borbely Ştefan.

Ajunşi la faţa locului la ora 12.05 s-a constatat că incendiul se manifesta la acoperişul anexei pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp., iar în  interiorul anexei ardeau aproximativ 20 mc. lemne de foc.

Având în vedere amploarea incendiului, la faţa locului s-au deplasat: Şef Centru Operaţional Col. Dima Nicolae, Relaţii cu Publicul Mr. Ulici Aurel, Ofiţer la continuitate        slt. Herbel Ştefan şi  Comandant Detaşament Mr. Moraru Bogdan, cel dintâi preluând comanda intervenţiei.

Incendiul a fost  lichidat la ora 14.25.

Au ars: Construcţia din lemn a anexei pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp., 15 buc. Geamuri termopan, 2 uşi termopan, 20 mc. Lemne de foc

S-au degradat:  aproximativ 100 buc. ondulină bituminoasa, 25 buc. placi azbociment, aproximativ 20 mp. zidărie.

Cauza incendiului : scurtcircuit electric (conductor electric defect).

Valoarea pagubelor materiale se ridica la suma de aproximativ 40.000 lei.

Prin intervenţia promptă a pompierilor s-a reuşit salvarea casei de locuit si cele învecinate în  valoare de aproximativ 800.000 lei.

Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.