Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Liderii PMP Satu Mare, la mitingul antiguvernamental din Bucureşti

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOrganizatia PMP Satu Mare a participat sambata 15.03.2014 alaturi de alti 10000 de oameni la cel mai mare miting al opozitiei, menit sa demaste demagogia,minciuna, coruptia guvernului condus de plagiatorul mitoman Victor Viorel Pinochio-Ponta.
Alaturi de colegii mei din toata tara am protestat impotriva a inca o ticalosie cu care cel  mai corupt si slab guvern din istoria postdecembrista a României, doreste sa ne impovareze.
Acest protest a fost organizat de Partidul Mișcarea Populară în Capitală, în Piața George Enescu, împotriva accizei suplimentare la carburanți și a creșterii generale a prețurilor.
Manifestanții, în cea mai mare parte tineri simpatizanți ai PMP, au venit cu steaguri tricolore, cu steaguri ale Uniunii Europene şi cu drapele ale PMP. Mulţi dintre ei au afişat pancarte pe care se puteau citi mesaje împotriva Guvernului şi a accizei: „Ponta te arde cu pompa!”, „Victor Ponta – plătit din banii noştri să ne golească buzunarele”, „Taxa Victor Viorel te arde la portofel”, „Românii cotizează, baronii încasează” – precum şi mesaje despre parteneriatul cu şeful statului: “Traian Băsescu, alături de Mişcarea Populară”.
Pe scenă au urcat circa 30 de reprezentanţi ai Mişcării Populare – lideri naţionali ai partidului printre care si presedintele PMP Satu Mare Laura BOTA ,reprezentanţi din Parlamentul României, din Parlamentul European şi din teritoriu, precum şi primari care s-au înscris recent în Fundaţia Mişcarea Populară.
Adunarea Partidului Mișcarea Populară s-a încheiat cu un marș al celor prezenți către sediul Guvernului, unde s-au scandat sloganuri împotriva accizei şi pentru demisia lui Victor Ponta.
Mitingul de azi a reprezentat cel mai important punct al campaniei intitulate Ponta te arde cu pompa! organizată de PMP începând cu a doua parte a lunii februarie în toată țara. În cadrul campaniei au fost distribuiți fluturași informativi despre efectele negative ale intenției guvernului Ponta de a majora acciza la carburanți, dar a avut loc și o acțiune de strângere de semnături contra acestei noi taxe. Peste 300.000 de români au semnat împotriva acczei printre ei aflându-se și președintele Traian Băsescu.

Secretar regional PMP 
Presedinte PMP Satu Mare 
Dr Laura Diana BOTA

 

3 comentarii

  1. Radu Răspunde

    D-na Presedinta, dr. Bota Laura, sunt un mare fan al d-voastra si sunt foarte fericit sa vad, conform postarilor si pozelor din presa, ca numarul membrilor PMP Satu Mare a ,,explodat” de la 14 la …18, intr-un timp atat de scurt! Meritul nu poate fi decat al nurilor si al farmecului d-voastra personal.Daca l-ati vrajit pe soferul microbuzului si pe progeniturile sefilor de ,,organizatii’ interne, sunteti cea mai tare! Adica, cea mai frumoasa , cea mai desteapta si cea mai demna satmareanca de a se trage in poza cu Base, presedintele nostru!

  2. Ion Răspunde

    Mare partid e si asta. Ramasitele pdl-ului. Is ca niste viermi dintr-un mar stricat

  3. petru Răspunde

    D-na LAURA nu luati in consideratie rautatile unor concetateni de-ai nostrii,care vad ca de fiecare data ies la atac-pregatitiva pentru a candida in colegiul 2 pentru camera deputatilor-sint convins ca putem cistiga1.O SA NE BATEM CU CEI CARE NU AU FACUT NIMIC PENTRU SATU-MARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.