Nea Petru şi „patrioţii neamului” au protestat în faţa Prefecturii (FOTO)

19 martie 2014 | 10 comentarii

miting , Petru Ardelean (2)Nu mai puţin de cinci sătmăreni, autodeclaraţi „patrioţi ai neamului şi ţării din judeţul Satu Mare” au protestat astăzi în Piaţa 25 Octombrie, în faţa Palatului Administrativ, militând împotriva autonomiei pe criterii etnice, din „dragoste de neam şi ţară”.

Principalul organizator a fost nimeni altul decât nea Petru Ardelean, cunoscut sătmărenilor drept unul dintre membrii fostei Vetre Românești. Ardelean a fost membru în aproape toate partidele, candidând și pentru un loc de parlamentar însă nu a reușit să obțină decât câteva zeci de voturi.
Protestatarii au avut câteva mesaje de transmis: 1 – NU autonomie pe criterii etnice; 2 – Limba română să fie stăpână; 3 – Avem un singur drapel naţional: roşu, galben şi albastru.

„Am făcut un eveniment patriotic în urma evenimentelor care au avut loc la Târgu Mureş acum câteva zile. Persoane extremiste din Ungaria au venit să ne dea lecţii de istorie, să blameze poporul român prin diferite forme. Noi, patrioţii, am venit să transmitem acest mic mesaj”, a spus nea Petrică.

Şeful protestatarilor s-a arătat totuşi mulţumit de faptul că unele persoanele din conducerea Jobbik au fost declarate indezirabile, primind interdicţia de a intra în România timp de un an.

Ca la fiecare miting, jandarmii au fost la datorie, de data aceasta fiind mult mai relaxaţi.

Concluzia desprinsă de nea Petru a fost că „toţi trebuie să trăim în pace”.

miting , Petru Ardelean (1)

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (10)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Maria Barracu spune:

  Acolo-i si saracul baiat dement care tot umbla la sedintele de consiliu :)

 2. flacara violeta spune:

  Ce-l putin penibil sa te prezinti asa!Fericirea trece si prein stomac.A fi patrot inseamna sa ai grija de popor:sa creezi locuri de munca(sa asiguri un mediu prielnic mediului de afaceri,nu atatea taxe),sa ai grija de invatamant,sanatate,aparare,taxe rezonabile,justitie dreapta etc.! Le avem? Merita sa fi patriot? Totusi cineva trebuie sa guverneze.Eu voi merge pe mana celor de centru-dreapta(+ pnl,dar fara echipa corupta al lui antonescu)! Ii mai creditez odata! Votand centru-dreapta cred in progresul tarii!

 3. x spune:

  Penibili! :))

 4. Boti spune:

  =))))))))))))))):))))))))))))))Romania pentru asta te iubim!!!! :)))))))))))

 5. Alecu spune:

  doamna ziarist,nu esti cu suflet roman,in loc sa zici ca ce romani is satmarenii ca nu vin la manifestatie ca si sutele din targu mures la aceiasi ora si zi,tu-ti bati joc de cei ce tin la tara lor…

 6. vip spune:

  cineva si maria:esti un nimeni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest