Ultima actualizare: azi, 16:15

Sport

Olimpia a bătut FC Bihor cu 1-0. Csik : Putea să fie mai mare diferența

olimpia-arad-(6)Olimpia Satu Mare a disputat miercuri, în deplasare la Oradea, meciul etapei a XIX-a a Ligii a II-a la fotbal, în compania formației locale FC Bihor. Sătmărenii au învins echipa gazdă cu scorul de 1-0 și astfel, se află din nou pe poziția de play-off, mai exact pe poziția a 6-a cu 28 de puncte.

„Galben-albaștrii” au controlat întreg jocul. În minutul 19, Olimpia a înscris pe contraatac, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Din minutul 35 echipa gazdă a jucat în zece oameni și asta deoarece Haș a fost eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene.  La pauză scorul a rămas neschimbat 0-0.

Nici în partea a doua a jocului, elevii antrenorilor Tiberiu Csik și Mircea Bolba nu s-au lăsat dominați, iar în minutul 61, Gavrilescu i-a centrat balonul lui Bălău, iar acesta din 5 metri a înscris golul care a adus Olimpiei cele trei puncte puse în joc.

Singura ocazie a gazdelor a fost în minutul 71 când Bic a încercat să restabilească egalitatea, dar Anca nu s-a lăsat păcălit. Deși sătmărenii au avut numeroase ocazii în acest mitan secund, tabela a indicat la final scorul de 0-1.

„Este o bucurie mare că am câștigat și am acumulat cele trei puncte foarte importante. Fiecare punct a contat și va conta în continuare. Trebuie să apreciem fiecare punct și fiecare victorie. Putea să fie mai mare diferența de scor, să fie o victorie mai ușoară, însă important este că am câștigat”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Olimpia: Anca – Mureşan, C. Ene (46 Bujor), Bălău, C. Iuhas (cpt.) – Gavrilescu, R. Villand, Micaş, D. Muntean – Feier (81 Boștină), Lemac (77 Faur).

Olimpia Satu Mare primește sâmbătă,vizita formației CSM Râmnicu Vâlcea pentru a disputa meciul etapei a XX-a a Ligii a II-a la fotbal. Partida se va juca de la ora 11.00.

Sursa: CS FC Olimpia 2010 Satu Mare    

         

 

3 comentarii

  1. Tiberiu Parija Răspunde

    felicitarim pentru victorie.esecul l-am trecut la meciuri trucate

  2. cezar Răspunde

    felicitari pntr victorie ,o trecem si pe asta la blaturi,. totutsi citva oameni se joaca cu banii publici ,iar citva se joaca cu LIBERTATEA, macar la meciuri trucate lasati intrarea liberaaaaaa

  3. titus Răspunde

    sisikeeeee cit o costa meciu asta??? ma refer la banii orasuluiii………,tibike stie ca iarasi tu i-ai cistigat meciul sisikeeee????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.