Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Petre Mureşan: Dezbaterea despre economia judeţului a fost o mare porcărie!

petre muresanPreşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan, consideră că dezbaterea cu privire la economia judeţului, care a avut loc joi, a fost o mascaradă, o mare porcărie, fiind de fapt campanie electorală pentru USL.

A început campania electorală. Ceea ce s-a  întâmplat ieri al marea dezbatere Economia sătmăreană – perspective pozitive a fost o mare porcărie. A venit doamna isterică Maria Grapini să ne dea nouă lecţii, celor din mediul privat din Satu Mare, să se laude cu marile realizări ale guvernului Ponta, respectiv USL. Doamna Grapini uită că au promis unele măsuri şi chiar i-am sugerat unele măsuri. Ea se lăuda cu mărunţişuri dar a uitat să ne spună despre zecile de taxe şi impozite noi apărute, că munca în România este supertaxată”, a spus Mureşan.

Potrivit acestuia, în Bulgaria impozitul pe profit este de 10 %, spre deosebire de România unde este de 16%, USL a promis reducerea TVA pentru activităţile de turism, dar nu s-a întâmplat nimic.

„Probabil că toţi românii se vor simţi păcăliţi începând cu 1 aprilie. La vecinii bulgari se reduce gazul cu 4,5% iar la noi creşte la consumatori cu 2% iar pentru mediul de afaceri cu 4,5%. Pe lângă acciza la carburanţi cresc şi alte taxe. Se vor reflecta cu creştere de 15% a preţului de pe raft”, a mai afirmat liderul democrat liberal.

Acesta s-a arătat deranjat de faptul că întâlnirea cu oamenii de afaceri a fost intitulată dezbatere, însă acestora nu prea li s-a dat cuvântul, vorbind mai mult politicienii.

Ei au vorbit o oră şi 40 de minute şi pe noi, care suntem mediul de afaceri, ne-au ascultat vreo 12 minute. Halal dezbatere publică, halal discuţii despre economia judeţului Satu Mare. Aşa ştiu ei să facă politică”, a punctat Mureşan.

Liderul PDL a amintit şi despre faptul că USL-ul a promis reducerea accizei la pălinca pentru consumul propriu, dar în Senat au respins iniţiativa PDL în acest sens.

5 comentarii

  1. Adi Cozma Răspunde

    Dute ca esti un penibil! Vorba portarului de laPalatul administrativ Roata se invarte!

  2. cristi Răspunde

    ESTI penibil PETRICA habar nu ai sa legi o fraza tu vorbesti de mediul de afaceri?,,,,s-au mediu abonatilor la bani publici din care faci parte cu succes nu mai iesi in presa ca faci satmarul de rusine cu diploma ta scoasa la imprimanta

  3. filu Răspunde

    acest nenorocit cind aude ca undeva e ceva de ciupit in transpira ochelari si il mai are si pe imbecilul de Ghilea linga el alt hot profesionist

  4. Pop Marius Răspunde

    Petre Muresan,spre deosebire de multi altii, are cunostinte in economie si a facut multe.Altii nu au facut nimic functional sau care sa genereze plus valoare.Cine nu a avut grija de a da un salariu unui om niciodata,nu are dreptul sa faca politica sau sa comenteze fenomenul numit economie.

  5. Mihai Pop Răspunde

    Spre deosebire de altii acest personaj aplica cunostintele de economie in sens invers legalitatii si in folos personal.Lucrarile de la Carei sunt cele care au generat plus valoare in buzunarul lui si pagube la careieni mai ales cele de la castel si primarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.