Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

PNL şi-a stabilit lista pentru europarlamentare. Ovidiu Silaghi a ratat un loc eligibil

deputat Ovidiu SilaghiPreşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut publică marţi seară, la finalul reuniunii conducerii partidului, lista candidaţilor formaţiunii pentru alegerile europene, confirmând informaţiile care circulau de câteva zile cu privire la faptul că preşedintele PNL Satu Mare, europarlamentarul Ovidiu Silaghi, nu va obţine un loc eligibil.

Lista PNL pentru europarlamentare va fi deschisă de Norica Nicolai. Pe următoarele locuri se vor afla Adina Vălean, Ramona Mănescu, Cristian Buşoi, Renate Weber, Mircea Diaconu, Eduard Hellvig şi Mihai Ţurcanu.

Pe listă se află actualii europarlamentari  pentru locurile considerate eligibile, cu excepţia lui Ovidiu Silaghi, dar şi două nume noi, respectiv Mircea Diaconu şi Mihai Ţurcanu.

Cel mai probabil scoaterea lui Ovidiu Silaghi de pe lista iniţială, pe care figura, au fost cauzate după ce DNA a anunţat că este cercetat în dosarul lui Nelu Iordache, fiind acuzat că a luat 200.000 de euro mită.

PNL îşi propune să obţină 25% la alegeri, adică opt mandate.

Probabil Silaghi va candida din nou pentru funcţia de deputat în Colegiul 2 Someş pe care a lăsat-o vacantă când a obţinut un loc de europarlamentar.

4 comentarii

  1. calin Răspunde

    cine dracu il mai voteaza pe acest penal PNL satu mare ar trebui sal excluda din ppartid si sal trimita in fata DNA

  2. Daniel Răspunde

    Astia is mari si tari numai aici in Satu Mare, ca in Bucuresti nu ii baga nimeni in seama. Silaghi nu a fost in stare sa faca nimic atata de ratat este ca pana si Baia Mare i-a suflat proiectul cu aeroportul. Insa acum o sa se intoarca cu coada intre picioare si o sa cumpere pe bani grei in presa locala materiale de lins in cur ca sa il voteze iar lumea. Ca cica el a facut si va face. Noroc ca acum nu o sa mai fie Govor sa il laude ca acum va trebui sa il sprijine pe Cipri Ardelean. Insa poate Govor il scapa pe Sisi de DNA, ca si asa se lauda ca este ,,sponsorul” DNA si de aia el nu pateste nimic, asa ca Govor poate face santaje in continuare. Ultima gaselnita a lui Govor a fost la televiziunea lui fiu-sa facuta cadou cu 200 mii euro, in care a spus ca daca el vrea ceva (adica sa ramana viceprimar de la PNL) asa va fi. Adica EL, nu partidul biroul permanent si alte chestii de astea, el asa de unul singur, ca doar e mare dictator. Si inca mai zicea de Valer cum conducea el partidul. Din ce zice Govor se trage concluzia ca daca cineva are curaj sa face ceva inpotriva lui, ii pune pe aia de la DNA sa faca ,,curatenie”.

  3. pop george Răspunde

    Vezi ca Diaconu Mircea nu poate candida la europarlamentare. Are interdictie trei ani de zile.Mai documenteaza-te, inainte de a tranti o prostie, jurnalistule!

  4. Daniel Răspunde

    @Georgica, mai baiete, daca nu poate candida ce e, inseamna ca va prinde loc eligibil? S-a refacut lista sau ce? Sa fi complet atunci atotstiutorule daca vrei sa comentezi ceva. Asta nu inseamna nimic, Silaghi tot asa e cum am zis, iar tu visezi când ma cataloghezi, asa ca daca nu sti ce zici mai bine taci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.