Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Poliția Locală Satu Mare are număr scurt: 0361-919

dorel coica, ioan precupPoliția Locală Satu Mare are începând de astăzi un număr scurt, 0361-919, care poate fi apelat la orice oră pentru probleme ce ţin de această instituţie.

Anunţul a fost făcut public astăzi într-o conferinţă de presă susţinută de către primarul Dorel Coica şi şeful Poliţiei Locale, Ioan Precup.

De asemenea, Poliţia Locală 0261.727.020 sau mobil 0733.951.970.

„Am făcut contract cu o societate pentru un număr scurt la care cetăţenii pot apela în orice moment şi vor fi deserviţi cu promptitudine. Acest număr l-am solicitat tocmai pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, crezând că poate fi reţinut mult mai uşor decât celelalte numere. La acest telefon răspunde dispecerul de serviciu, la noi se lucrează 24 de ore din 24”, a afirmat Ioan Precup.

5 comentarii

  1. Ciprian Răspunde

    Azi in pasajul Coposu o duba de la G4S (Grup For Security) au trecut prin pasaj pe trotuar pe pista de biciclisti ca sa mearga pe drum la semafor, nici nu stiu cum naiba au intrat pe strada ca acolo sunt stalpisori, dar ideea e ca la 10 metri de ei se plimbau doi politisti locali.

  2. pieton Răspunde

    pai daca e firma lui Stef nu sint amendati, politistii nu-I vad

    • viorel Răspunde

      mai, acuma nici eu nu-l am la inima pe stef, dar g4s e cu totul alta firma decat folda, hai sa nu vedem peste tot doar folda=evil, ca fac si ei ce pot pana la urma.

  3. sm Răspunde

    Salvarile (harburile)lui”COIca trec pe rosu,nu acorda prioritate soferii injura dar nu-inimic CAS plateste miliarede de lei pt deplasarile acestor mormane de rugina ,iar noi in spitale platim totul.
    Un pimar nepriceput si neinteresat de soarta orasului.

  4. coturnix bike Răspunde

    CE POLIȚIE FRAȚILOR NU AU NIMIC ÎN COMUN CU POLIȚIA AU VREO ȘCOALĂ DE AGENȚI AU VREO PREGĂTIRE ÎN DOMENIU, PESTE NOAPTE SAU TREZIT POLIȚIȘTI, ACCESAȚI YOU TUBE ȘI VEDEȚI CUM ACȚIONEAZĂ AȘA ZIȘII POLIȚIȘTI ÎN GALAȚI “”GARDIENI PUBLICI””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.