Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Prefectul Eugeniu Avram va susţine audienţe la Acâş şi Socond

prefect eugeniu avramPentru a oferi posibilitatea unui număr cât mai mare de cetăţeni să îşi prezinte problemele, prefectul Eugeniu Avram continuă seria audienţelor în teritoriu. Astfel, miercuri, 5 martie, prefectul va susţine audienţe la sediul Primăriei Acâş, începând cu ora 11,00, iar începând cu ora 13,00, va susţine audienţe la sediul Primăriei Socond.  

Cetăţenii din aceste localităţi, dar şi din comunele învecinate, care doresc să se adreseze prefectului se pot înscrie prin intermediul biroului de relaţii cu publicul din cadrul Primăriilor Acâş şi Socond.

Adresăm invitaţia reprezentanţilor mass – media de a participa la aceste audienţe organizate în teritoriu.

Un comentariu

  1. flacara Răspunde

    Vreau sa stiu cate dintre aceste audiente sau finalizat in favoarea celor care ridica probleme? Sau macar daca s-au rezolvat.Eu cred ca aceste actiuni sunt doar electorale,urmand alegeri in 2014.Nu este bine ca pe banii nostrii sa se faca astfel de actiuni mascate,oamenii ramanand tot cu problemele nerezolvate,cu banii luati,amagiti,umiliti,in timp ce STABIMEA de la SM fac burti de mici,bere,ragaieli tot pe banii nostrii! Jos psd-pnl!!!Haideti desteptilor,faceti analiza gramaticala si guitati apoi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.