Primarul Dorel Coica a verificat stadiul lucrărilor din oraş

7 martie 2014 | 7 comentarii

coica verificariPrimarul municipiului Satu Mare dr. Coica Costel Dorel continuă verificările pe teren privind execuţia lucrărilor în zonele: Drum Sătmărel, str. Ganea – Carpaţi 2, B-dul Cloşca – parcarea ecologică.

Edilul şef a fost plăcut surprins de cetăţenii de pe stada Ganea care au început să-şi amenajeze spaţiul verde, voluntar, plantînd puieţi pe zona verde din faţa blocurilor.

Controalele privind executarea lucrărilor de repaţii străzi vor continua, primarul Dorel Coica fiind interesat de executarea tuturor contractelor în desfăşurare.

 

Sursa: Primăria Satu Mare

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. sm spune:

  D-le COIca unde suntt banii de dezapezire,a-ti dat Florisalului un decont de 10 miliarede de lei si a fost o zii de iarna( apoximativ 250000 de euro) ,iar in 2011 cu o iarna grea dezapezirea a costat 22 demiliarde de lei vechi .
  UNDE. SUNT BANIII D-LE COICA DOREL COSTEL,!!!!!!!!!!! !

 2. sm spune:

  Pai ce sa faca cetatenii cu asa primar se apuca singuri sa-si faca curatenie in fata blocurilor,maine vom fi obligati sa maturam singuri strazile,sa ducem singuri gunoiul ca de avem PRIMAR PE D-L COICA.

 3. Dac spune:

  Curatenia este o sarcina de servici, inserata in atributiile pe care le are primarul, faptul ca noi cetateni ar trebui sa fim mai responsabili si chiar sa mai punem mana pe matura si lopata nu art trebuii sa supere pe nimeni, simtul civic a cam disparut, nu putem sa stam cu mana intinsa la nesfarsit ca sa ni se dea,sau sa ni se faca, ori cine ar fi la butoane (conducere)……

 4. aurel spune:

  COIca ESTE CAPUSA ORASULUI.

 5. boby spune:

  Se lauda chelu Coica ca a dat spaga sa scape de A.N.I.

 6. daniel spune:

  Bai chelule Coica cat ai dat sa scapi de A.N.I ? Ne intereseaza la o adica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest