Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Sătmăreanca Alexandra Lazin a obținut aurul la proba individuală cadete floretă

finala cadete floreta (80)Sala de scrimă Alexandru Csipler a găzduit în această săptămână Campionatul Național de floretă cadeți. După medalia de aur obținută de Benjamin Bod la individual și medalia de argint obținută de CS Satu Mare, un alt rezultat excepțional a fost obținut astăzi, la proba individuală cadete floretă de către sătmăreanca Alexandra Lazin, scrimeră la CS Satu Mare.

Jucătoarea Alexandra Lazin a obținut medalia de aur, după o finală cu Ana Boldor, scrimeră la Steaua București, pe care a învins-o cu scorul de 15-12.

Medalia de argint a revenit Anei Boldor iar bronzul a fost obținut de Raluca Drăghici și Laura Virga, scrimere la Steaua București.

Următoarele locuri ocupate de sătmărence, după fruntașele scrimere, au fost: Haidu Adriana locul 6, Potor Andrea – 10, Jager Viktoria – 14, Andreco Cristina – 16, Korossy Melisa – 17, Șuta Diana – 20, Figus Klaudia – 21, Ioana Crăciun – 21, Ulici Tamara – 23.

Campionat Național a avut 26 de participante de la cluburile sportive CS Satu Mare, CSA Steaua București, Farul Constanța, CSM Cluj Napoca și ACS Balestra.

Joi, la sala de scrimă ”Alexandru Csipler”, se vor desfășura probele pe echipe feminine.

2 comentarii

  1. maxx Răspunde

    N-ui satmareanca ci dorolteanca…

  2. vlad Răspunde

    da’ Doroltul in ce judet e, inteligentule?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.