Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

UDMR a primit postul de subprefect. Cristian Sasu ar putea fi schimbat cu Iuliu Ilyes (surse)

Ilyes iuliuÎn urma negocierilor de la Bucureşti s-a stabilit ca PSD să păstreze postul de prefect al judeţului Satu Mare, în persoana lui Eugeniu Avram, iar postul de subprefect să revină UDMR.

Astfel, subprefectul Cristian Sasu (PNL) va fi schimbat din funcţie cu un reprezentant al UDMR.

Conform surselor PortalSM, încă nu a fost înaintată nicio propunere, cel mai vehiculat nume pentru postul de subprefect fiind, în momentul de faţă, cel al fostului primar Iuliu Ilyes.  De asemenea, Ilyes ar putea ocupa un post de secretar sau subsecretar de stat.

Urmează ca în zilele următoare să se discute concret despre persoane şi să se negocieze posturile de directori de instituţii de concentrate din Satu Mare.

6 comentarii

  1. nicushor Răspunde

    Asta inainte sa-l aresteze DNA in dosarul Dominium si Florisal sau dupa???

  2. f Răspunde

    O sa fie primul SUPTprefect care v-a servi al 2-lea cel mai cinstit si competent guvern din istorie!Ha!Ha!

  3. looser Răspunde

    In 2 mandate de primar a reusit sa indatoreze primaria si a realizat doar niste locuri de parcare si a terminat gropa lui Gyuszi, ma intreb atunci ce va face ca suptprefect care oricum nu face nimic. Poate isi termina cartea de care tot vorbeste.

  4. eu Răspunde

    tot asa gicolo va ramine sasu????

  5. Bruno Lecerf Răspunde

    bonsoir monsieur je suis bruno lecerf vous m'avez ecrit ily a 25 ans j'ai toujours votre lettre les chocolats pour les enfants de satu mare vous vous souvenez reponder moi merci ([email protected])

  6. Je Răspunde

    Bha jegoșilor admiratori de DNA de ce nu scrieți și despre achitarea în dosarul de la Curtea de apel Oradea de un an și jumătate Cristian Sasu este exonerat de orice răspundere pentru reclamațiile făcute de GOVOR, sunteți debili!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.