Zilele Asistenței Sociale, marcate la Satu Mare

28 martie 2014 | 0 comentarii

Ziua Asistentei Sociale (12)Zilele Asistenței Sociale a fost sărbătorită astăzi la Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș”, filiala Satu Mare, cu o dezbatere privind ”Criza Economică și Socială – Soluțiile Asistenței Sociale”.

La nivel național, în luna martie a fiecărui an se sărbătorește Ziua Asistenței Sociale, moment de reflecție și analiză, de promovare a profesiei oferind oportunitatea asistenților sociali de a celebra profesia lor și a reafirma munca pe care o desfășoară zi de zi în comunitate.

Scopul acestui eveniment este de a educa organizațiile și publicul larg despre profesia de asistent social și de a promova contribuția asistenței sociale în cadrul societății.

”Ne vom reporta mai mult pe activitățile pe care le-am întreprins în cadrul structurii teritoriale de un an de zile de când suntem înființați cât și planul de activități pe care îl avem pentru 2014. Vrem să promovăm problema care se află în sistem și anume că avem nevoie de asistenți sociali”, a declarat Mihaela Motoc, președintele Colegiului Asistenților Sociali Satu Mare.

În cadrul evenimentului se va desfășura un work-shop pentru asistenții sociali cu tema ”Prețuiește fiecare clipă din viața ta!”, precum și emisiuni tv pentru promovarea profesiei.

La dezbatere au participat Doina Văsuț, director SPAS, Lochli Tunder, director general al Organizației Caritas al Diecezei Satu Mare, Octavian Apan director DGASPC Satu Mare, Mircea Ciocan, consilier în cadrul Prefectului Satu Mare.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest