Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

1.000 pachete de ţigări descoperite în podeaua dublă a unui autoturism

POLITIA DE FRONTIERAPoliţiştii de frontieră din cadrul SPF Negreşti au descoperit în autoturismul unui maramureşean 1.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană.

Marfa, în valoare de  aproximativ 9.000 lei, a fost confiscată, iar şoferul este cercetat pentru contrabandă.

Joi, 03 aprilie, în jurul orei 07.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negreşti Oaş au oprit pentru control, pe raza localităţii Negreşti Oaş, un autoturism marca Fiat Ulysse, înmatriculat în Satu Mare.  Maşina era condusă de către Szabolcs Nicolae Ț., în vârstă de 40 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.

Având suspiciuni că transportă ţigări, poliţiştii de frontieră au luat măsura conducerii autoturismului împreună cu şoferul la sediul sectorului, în vederea efectuării unui control specific.

Drept urmare, în urma unui control amănunţit efectuat asupra maşinii au fost descoperite, în locaşuri special amenajate, mai exact în podeaua dublă a autovehiculului, 1.000 pachete de ţigări marca Jin Ling, cu timbru fiscal cu inscripţia For Duty Free Sale Only, în valoare totală de 8.934 lei.

Întreaga cantitate de ţigări şi autoturismul (evaluat la aproximativ 6.700 lei) au fost ridicate de poliţiştii de frontieră în vederea confiscării, iar şoferul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.