Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

15.000 pachete de țigări din Ucraina descoperite în două mașini abandonate pe un câmp

tigari contrabandaÎn noaptea de 3 spre 4 aprilie, poliţiştii de siguranță publică din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban Satu Mare au desfaşurat o acţiune pe linie de contrabandă.

Cu această ocazie, pe raza municipiului,  au identificat două autovehicule pe care  ocupanții acestora le-au abandonat pe un câmp, la ieșirea din municipiu spre localitatea Lazuri. Într-unul dintre  autovehicule au fost găsite 15.000 pachete țigarete (300.000 fire) marca Jin Ling de proveniență Ucraina si două aparate de supraveghere pe timp de noapte.

Ulterior, pe str. Barițiu a fost oprit în trafic un alt autovehicul, în care se aflau trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 31 ani, doi având domiciliul în localitatea Porumbeşti iar cel de al treilea în Cidreag. De asemenea în autovehicul se aflau bancheta spate și roata de rezervă ale autoturismului în care au fost găsite țigările.

Cazul a fost predat polițiștilor din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiteri infracțiuni de contrabandă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.