Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

AJOFM Satu Mare organizează Bursa locurilor de muncă la Negrești Oaș

Marcel Marusca, Simona Dersidan (12)Conducerea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare a anunțat astăzi în conferința de presă acțiunea care va avea loc în data de 25 aprilie 2014, în orașul Negrești Oaș, privind Bursa locurilor de muncă.

”Obiectivele pe care noi ni le-am fixat în momentul când am venit la conducerea agenției a fost să organizăm aceste burse nu numai în Satu Mare ci și în alte localități unde există cerere și agenți economici interesați”, a declarat directorul AJOFM, Marcel Marușca.

În colaborare cu  Primăria Negrești Oaș, AJOFM va desfășura acest eveniment în sala mare a Primăriei Negrești, unde și-au anunțat prezența 11 societăți comerciale. Oferta acestor societăți este de aproximativ143 de locuri de muncă dispuse pentru locuitorii acestui oraș.

Directorul instituției AJOFM, Marcel Marușca a specificat faptul că la acest eveniment vor mai participa și alți agenți economici.  

Situația nu este încă cea finală, vineri vom vedea, pentru că având o colaborare cu Primăria Negrești, probabil și ei vor aduce agenți economici care vor fi prezenți la acest eveniment”, a  mai declarat Marcel Marușaca.

Totodată în această conferință s-au mai anunțat proiectele europene în care AJOFM este implicată, valoarea acestora depășind 30 de milioane lei. Printre acestea se numără  și un parteneriat cu Societatea Națională Crucea Roșie, filiala Satu Mare. Proiectul presupune asigurarea sustenabilități zonelor rurale prin crearea de oportunităților pentru 470 de persoane inactive, șomeri sau persoane în căutarea unui loc de muncă.  Acestor persoane vor avea parte de activități de consiliere, orientare, educație și formare profesională.

2 comentarii

  1. Deac dani Răspunde

    Suna ma 0723027256

  2. Deac teodor daniel Răspunde

    Cauta de locul de munca
    0746554988

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.