Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Atmosferă incendiară la concursul Bounce 2014 Satu Mare

bounce (260)Dansatorii participanți la cea de-a VI- a ediție a  Concursului Internaţional de Hip Hop şi B-Boying „Bounce” au creat sâmbătă un moment plin de acțiune și o atmosferă incendiară la  Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare.

Evenimentul a fost prezentat de DJ Gaby  iar deschiderea concursului au făcut-o cei trei membri ai juriului, format din dansatori și coregrafi renumiți din România și Ungaria, care pe rând au prezentat cu măiestrie o demonstrație de dans. Aceștia au fost: Marian Gyongyosi (Ungaria), Peter Mika (Ungaria) și Mihai Pîrvuleț (România).

Cele 29 de echipe participante au fost jurizate pe categorii de vârstă, selectându-se la fiecare secțiune finaliștii. Participanții au avut vârste între 7 și peste 18 ani. Prima secțiune a fost  Hip Hop solo, urmând Hip Hop duo, Hip Hop crew și b-boying. Competiția a fost o luptă plină de optimism, fiecărui concurent în parte i se citea pe chip dorința de a câștiga.

Au participat peste 100 de dansatori, veniți din localitățile:  Oradea, Arad, Bucureşti, Bistriţa, Marghita, Curtuşeni, Tarcea, Cluj, Satu Mare şi Mateszalka – Ungaria.

Concursul a fost organizat de Clubul de dans hip hop Crazy Dancers Satu Mare în colaborare cu Primăria Satu Mare și Centrul Cultural G.M Zamfirescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.