Campania ” Curățenia de primăvară – Educație pentru curățenia orașului tău” demarează sâmbătă, în P-ța 25 Octombrie

25 aprilie 2014 | 4 comentarii

Curatenie de primavaraClubul Tinerilor Experți Contabili dă startul campaniei ”Curățenia de primăvară – Educație pentru curățenia orașului tău” sub deviza ”Nu cobori dacă ridici (gunoiul)!”.

Orașul în care trăim trebuie tratat cu respect și grijă. Nu aruncați pe jos hârtii… adunați-le! Se apropie vremea ieșirilor în parc, la pădure sau picnic. Nu uitați să vă aplecați în fața naturii adunând ambalajele și resturile lăsate.

Alături de Clubul Tinerilor Experți Contabili și Fundația Măreție și Talent, sub deviza ”Nu cobori dacă ridici (gunoiul)!”, s-a alăturat campaniei și Organizația de Femei și Tineret a PDL Satu Mare.

Curățenia de primăvară se va desfășura sâmbătă, 26 aprilie, începând cu ora 11:00, urmând traseul P-ța 25 Octombrie – digurile râului Someș, iar zonele vizate sunt digurile dintre Podul de Fier și Podul Decebal, din zona Ștrandului Termal și zona ITA Ardeleana.

Cei care doresc să se alăture echipei de voluntari, pentru a strânge de pe jos ”neglijența și ignoranța celorlalți”, o pot face la fața locului, sâmbătă în P-ța 25 Octombrie, la ora 11:00.

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. cosmin spune:

  Nu este de mirare ca oamenii ies singuri sa faca curatenie in oras cu acest primar care nu este interesat de soarta orasului ne pierdem si ultima speranta de bine.

  • smSm spune:

   Acest primar este o catastrofa ,o pierdere pt oras nu mai votez cu el nici cum mi-a distrus 2 ani din viata,fug investitorii din oras din cauza acestui derbedeu, calamitate.

 2. Se impune cat mai repede o curatenie generala si in parcul Titulescu. Este foarte neangrijit si este mare pacat.

 3. Se impune cat mai repede o curatenie generala si in parcul Titulescu. Este foarte neangrijit si este mare pacat.

 4. VA ASTEPTAM LA ORA 11,IMEDIAT E

 5. VA ASTEPTAM LA ORA 11,IMEDIAT E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest