Ultima actualizare: azi, 12:22

Locale

Caritas Satu Mare organizează maraton pentru sprijinirea familiilor nevoiaşe

maraton Caritas 2013 (33)maraton Caritas 2013Anul acesta Maratonul de solidaritate a Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare a ajuns la a opta ediţie, evenimentul având scopul de a strânge fonduri pentru sprijinirea familiilor nevoiaşe.

Maratonul din acest an va avea loc pe 17 mai şi va cuprinde o rută nouă faţă de anul trecut.

În ziua evenimentului înregistrarea participanţilor va începe la ora 07:45 în faţa sediului Organizaţiei Caritas (P-ţa Libertăţii nr.20), iar startul se va da la ora 08:45. Ca în fiecare an, şi de data această se pot face preînregistrări la secretariatul Organizaţiei în perioada de 5 – 16 mai, între orele 8 şi 16.

Ruta va cuprinde centrul nou al oraşului, după care coloana va trece pe dig, iar sosirea va fi în Grădina Romei, unde participanţii vor avea parte de mai multe surprize, programe distractive şi tombolă cu multe premii valoroase.

Binevoitorii vor putea să se alăture scopului caritabil plătind taxa de participare, care costă 8 lei. Participarea copiilor sub 10 ani este gratuită, iar grupurile beneficiază de taxe reduse. Taxa de participare pentru trei persoane este 18 lei, pentru cinci persoane 30 lei, iar pentru o clasă 60 de lei.

Organizatorii invită participanţii ca în numele solidarităţii să poarte tricou alb sau roşu în timpul maratonului.

Sponsorul principal al evenimentului este Autonet.

Sursa: Caritas Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.