Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Clinica Sf. Anton: 70% reducere la pachetul de servicii medicale ginecologice

program screenind clinica Sf. Anton (16)Clinica Sfântul Anton vine în sprijinul sătmărencelor cu un pachet de servicii medicale ginecologice, compensat cu 70%,  pentru femeile care nu intră în Programul Național de Screening pentru cancerul de col uterin.

Pachetul de servicii medicale de obstetrică-ginecologie oferite de specialiștii din cadrul Clinici Sfântul Anton conține: consultație de specialitate ginecologică, ecografie abdominală, vaginală, și 3D, examen citologic și videocolposcopie. Întregul pachet are o valoare de 300 lei iar pacientele vor achita doar 30% din valoarea acestuia, respectiv 100 lei. De acest program, demarat de medicii Berko Flaviu și Bălaj Gabriela, pot beneficia atât pacientele care sunt înscrise la clinica Sf. Anton cât și cele care nu sunt înscrise pe lista medicilor de familie din cadrul clinicii.

Sprijinim femeile care nu se încadrează în Proiectul Național de Screening pentru depistarea cancerului de col uterin iar pentru acestea venim cu un supliment. Pacientele cu vârsta între 20 și 25 de ani sau cele care sunt diagnosticate cu cancer de col uterin, pot beneficia de un control complet al aparatului genito-urinar în ansamblu, prin subvenționarea cu 70% din preț de către clinică. De examenul complet se va ocupa doctorul Berko Flaviu iar lamelele pentru testul Babeș-Papanicolau se vor citi în Ungaria”, a declarat doctor Gabriela Bălaj.

Medicii vor să monitorizeze pacientele cu cancer de col uterin care nu sunt deservite prin program și persoanele care nu sunt pe lista Casei de Asigurări de Sănătate.

De asemenea, secția de stomatologie din cadrul Clinicii Sfântul Anton oferă și consultații gratuite pentru copiii din județul Satu Mare.

În 2013, secția de stomatologie a demarat Campania Dințișoriada la clasele I-VIII în cadrul căreia s-a explicat copiilor importanța igienei orale și modul corect de periere a dințișorilor.

Clinica Sfântul Anton își începe activitatea și în noua clădire cu șapte cabinete în ambulatoriu și un cabinet stomatologic.

La Clinica Sf. Anton se pot adresa toți sătmărenii pentru analize medicale pentru permisul de conducere și port-armă. Rezultatele analizelor se dau pe loc”, a declarat șeful Clinicii Sfântul Anton, Cosmin Rațiu.

 

 

6 comentarii

  1. claudia Răspunde

    o actiune umanitara care merita numai cuvinte frumoase. asteptam si dela altii … care au din ce….

  2. mili&vanili Răspunde

    Felicitari echipei de medici ,felicitari dr Ratiu sunt oameni care fac ce spun si sunt alaturi de comunitate.FELICITARI.

  3. satmareanca Răspunde

    Realizarile acestor tineri medici sant de apreciat,Clinica Sf Anton este o clinica eleganta cu medici profesionsti ,care ajuta populatia la nevoie ,este o oaza de sanatate pt Satu Mare .BRAVO lor(DR RATIU COSMIN).

  4. Fuctionar public Răspunde

    sintem in campanie electorala baieti destepti din PDL se dau in spectacol

  5. cili Răspunde

    Ratiu a ajutat mii de oameni gratis ,neconditionat voi credeti ca ala traieste din politica,are suficient pt mai multe generatii,este suficient de smecher si inteligent sa ajute si pe altii.

  6. anonim Răspunde

    D-na doctor Gabriela Balaj este o nesimtita datorita faptului ca sta la povesti in loc sa consulte paciebtii. Nepoliticoasa tratand pacientii intr-un mod neprofesional. Sa va fie rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.