Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

CSM Satu Mare, învins de CSU Alba Iulia. Utimul meci

csm-satu-mare-(3)Echipa de baschet a CSM Satu Mare a pierdut şi cel de-al doilea meci din cadrul play-off-ului Ligii Naţionale la baschet feminin, partidă jucată duminică, 6 aprilie, pe teren propriu, în compania CSU Alba Iulia. Scorul final a fost de 50-86 (la pauză: 30-43), în favoarea oaspetelor. Acesta a fost şi ultimul meci din sezonul 2013-2014 pentru echipa din Satu Mare.

Cu toate că a pierdut, formaţia antrenată de Peter Eles a reuşit să facă un meci bun, terminând primul sfert cu scorul de 17 la 17. Sfertul secund a fost dominat de CSU Alba Iulia, reuşind să se impună cu 13-26. La pauză tabela de marcaj arăta scorul de 30-43.

Sfertul al treilea a fost câştigat de formaţia sătmăreană cu scorul de 15 la 14. Ultima parte a meciului a aparţinut echipei CSU Alba Iulia care a învins cu 5 la 29.

În meciul cu Alba Iulia pentru CSM Satu Mare au punctat: Andreea Orosz (16 puncte), Caila Desroches (12 puncte), Eniko Laza şi Cristiana Cutaş (cu câte 8 puncte), Kortni Jones (4 puncte) şi Diana Moldoveanu (2 puncte).

În urma acestei victorii CSU Alba Iulia s-a calificat în semifinala play-off-ului, etapă în care va întâlni CSM Târgovişte.

Sursa: CSM Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.