Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Doi hoți prinşi de polițiștii sătmăreni

hoti din locuintePoliţiştii au prins ieri două persoane de sex masculin care ar fi sustras diverse bunuri apoi au dispărut.

Poliţiştii din Păuleşti au fost sesizaţi de despre faptul că în timpul nopţii persoane necunoscute au sustras bunuri din magazia de lemne a Şcolii din Hrip. Deplasându-se la faţa locului aceştia au constatat că s-a pătruns în magazie prin forţarea sistemului de închidere  şi s-a sustras o sobă pe lemne şi un corp de la o sobă modular din fontă. După efectuarea verificărilor, în cursul zilei de ieri poliţiştii au identificat autorul, un tânăr în vârstă de 16 ani.

Un alt caz le-a fost sesizat poliţiştilor de către Silviu G., administrator la o societate comercială , care sesiza faptul că tot în timpul nopţii au fost sustrase bunuri dintr-un imobil aflat în construcţie, situat tot pe raza localităţii Păuleşti. Oamenii legii au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi prinderea autorilor, activităţi încununate de succes, deoarece în cursul zilei de ieri a fost prins cel care a comis fapta, un bărbat de 49 de ani. Despre acesta poliţiştii au aflat că, în ziua anterioară a lucrat la construcţia imobilului, iar în timpul nopţii a pătruns în incintă prin escaladarea schelei montate la imobil, de unde a sustras două ciocane rotopercutoare electrice, o autofiletantă şi un ferăstrău  mecanic, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7000 lei. În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 5:00 acesta a plecat de acasă, nu s-a prezentat la locul de muncă şi nu era de găsit. Însă ieri după –amiază a fost identificat de poliţişti  pe raza municipiului Satu Mare, iar prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 85 %. Bărbatul nu este la prima faptă de acest gen.

Cei 2 sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.