Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Două persoane cercetate pentru lovire şi una pentru distrugere şi violare de domiciliu

amenintatPoliţiştii au intervenit în două cazuri de lovire şi într-unul de violare de domiciliu, distrugere şi lovire.

Poliţiştii Secţiei 1 Valea Vinului au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a fost lovit în localitatea Hrip.  Vasile R., l-a lovit pe Nicolae P. cu un ciocan în zona capului, pe fondul consumului de alcool şi a unei stări conflictuale, după ce cel de –al doilea l-ar fi lovit cu palmele pe primul. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare , unde medicii au stabilit că leziunile suferite nu i-au pus viaţa în pericol.

Pe păşunea de la marginea satului Ady Endre a avut loc o altercaţie la care au intervenit poliţiştii Secţiei 7 Carei. În tânăr de 25 de ani i-a aplicat mai multe

lovituri cu pumnul în zona feţei şi pe corp unui tânăr de 18 ani , provocându-i leziuni.Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare unde a rămas sub supraveghere medicală. Incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool şi a unei stări conflictuale intervenite între cei 2 .

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

O femeie din Turulung a solicitat intervenţia poliţiştilor la domiciliul său . Ajunşi la faţa locului oamenii legii au stabilit că pe fondul consumului excesiv de alcool un bărbat de 37 de ani , a pătruns în locuinţa femeii , având asupra sa o coasă şi după ce a  spart uşa de acces în locuinţă , le-a provocat soţului şi cumnatului acesteia răni superficiale prin tăiere. Cele 2 victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a li se acorda îngrijiri medicale. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvărşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.