Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Elevi de la Ioan Slavici, în vizită la Prefectură

intalnire cu elevii de la slavici 2Liceenii de la Colegiul Naţional “Ioan Slavici” din Satu Mare alături de directorul instituţiei de învăţământ, prof. Ioan Cuceu şi profesorul Ştefan Taşcu s-au întâlnit în această dimineaţă cu prefectul Eugeniu Avram şi directorul de cancelarie al acestuia, Raul Băbţan.

 Întâlnirea a avut loc în cadrul programului “Şcoala Altfel-Să ştii mai multe, să fii mai bun!” şi s-a desfăşurat în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ. Prefectul Eugeniu Avram le-a prezentat liceenilor din clasa a XII-a B de la Colegiul Naţional “Ioan Slavici” structura organizatorică a Instituţiei Prefectului, atribuţiile sale şi politicile publice ale Guvernului în privinţa promovării tinerilor de perspectivă.

“Vă provoc într-un fel. În administraţia publică locală şi centrală este nevoie de tineri harnici, silitori, muncitori. Cei care vă gândiţi să urmaţi o carieră în acest domeniu trebuie să urmaţi de acum studiile necesare. Vă doresc în primul rând succes la examenul de Bacalaureat şi în tot ceea ce veţi întreprinde în viitor”,  le-a transmis liceenilor prefectul Eugeniu Avram.

După discuţiile din sala de şedinţă, tinerii au fost invitaţi în cabinetul prefectului pentru o poză de grup.

Cu acest prilej, elevii de liceu i-au mulţumit reprezentantului Guvernului în teritoriu pentru sfaturile oferite. 

 Sursa: Instituţia Prefectului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.