Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Iepuraşul PSD a împărţit cadouri copiilor

iepuras-psdOrganizaţia Municipală a TSD Satu Mare, a organizat joi o acţiune specifică Sărbătorilor Pascale, sub numele “Iepuraşul PSD”.

La aceasta au contribuit un grup de aproximativ 30 de tineri, care alături de iepuraş au împărţit cadouri simbolice Paştelui, copiilor din mai multe zone ale Municipiului Satu Mare, aceştia gustând din plin întâlnirea cu iepuraşul.

“Scopul principal al demersului nostru de astăzi a fost să determinăm copiii să zâmbească, motiv pentru care am adus iepuraşul cu noi, care le-a oferit pe lângă ciocolăţele si momente amuzante. În mod simbolic, iepuraşul anuntă venirea vremurilor frumoase şi calde, reînvierea naturii, aduce noroc, bucurie şi mesajul creştin al Învierii Domnului, iar cu această ocazie Organizaţia Municipală a TSD Satu Mare urează tuturor sătmărenilor, Sărbători fericite, multă sănătate, bucurie şi mult noroc. Paşte Fericit!“ a declarat Ionuţ Bujor, preşedintele Organizaţiei Municipale a TSD Satu Mare.

 Sursa: PSD Satu Mare

5 comentarii

  1. satmarean, pur si simplu... Răspunde

    Bravo, Ionut Bujor ,pentru initiativa cu “Iepurasul PSD” care a adus bucurie in sufletul micutilor carora le-ati impartit lucrusoare dulci…Minunat gest!…30 de tineri au facut Fapte Bune si au impatit bucurii copiilor intalniti !…Paste fericit, oameni buni!…

  2. Adi Cozma Răspunde

    Cum sa pui unu de la PNL sa fie iepurele PSD?:)))))

  3. rabbit Răspunde

    :))) adica armando e traseist . ca multii altii din psd. nu ca ar tine el cu comunistii dar e bun ca nu are discernamint. exact ca pe vremea ceasca . asta era modelul perfect de om

  4. Ana Rat Răspunde

    Frumos gest e de apreciat::))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.