Ultima actualizare: azi, 11:56

International Dog Show 2014
Locale

International Dog Show, în week-end la Satu Mare. Sute de câini din 24 de ţări înscrişi în competiţie

International Dog Show 2014International Dog Show, eveniment cu tradiţie în Satu Mare ajuns la a 37-a ediţie, se va desfăşura în perioada 26-27 aprilie la Satu Mare, în competiţie fiind înscrişi peste 700 de câini. International Dog Show, organizat de Asociaţia Chinologică Română Satu Mare, va avea loc în incinta și parcarea Pieţei Agroalimentare Rex, situată în cartierul Micro 17.

Până în prezent în competiţie s-au înscris 713 câini la CAC (Certificat de aptitutidini pentru campionat), 760 de câini în prima zi a CACIB (Certificat de Aptitudini pentru Campionat Internaţional de Frumuseţe) şi 755 de câini în ziua a doua a CACIB. Competiţiile vor fi arbitrate de 13 arbitri internaţionali din România, Ungaria, Austria, Germania, Ucraina, Rusia, Italia şi Serbia. Câinii înscrişi la CACIB vin din 24 de ţări, precum Ungaria, Rusia, Statele Unite ale Americii, Polonia, Ucraina, Slovacia, Cehia, Norvegia, Anglia, Puerto Rico, Elveţia sau Spania.

Arbitrarea CAC 2014 începe sâmbătă, de la ora 09:00, iar pentru (CACIB) la ora 13:00. Best in Show-ul de sâmbătă va avea loc în jurul orei 17:00. Duminică de la ora 10:00 începe arbitrarea pentru CACIB – ziua 2, iar Best in Show-ul se va desfășura în jurul orei 14:00.

Sătmărenii iubitori de câini sunt aşteptaţi vineri şi sâmbătă la un regal canin, la un show cu cei mai frumoşi câini, la competițiile de Best in Show, la desemnarea celui mai frumos câine al competiţiei precum şi alte surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.