Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

Ionuţ Antonio Bujor, preşedinte al Consiliului de Administraţie Apaserv

Ionut Antonio BujorIonuţ Antonio Bujor, în vârstă de 29 de ani, a fost votat astăzi, de către Consiliul Local Satu Mare, în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Apaserv, în urma demisiei fostului preşedinte Ioan Vidreanu.

Doar doi consilieri s-au abţinut la vot, unul dintre aceştia fiind Butka Gergo, acesta considerând că ar fi nevoie de o persoană cu mai multă experienţă în domeniul financiar, cu atât mai mult cu cât Apaserv derulează un proiect european de peste 100 de milioane de euro. În stilul caracteristic, intervenţia consilierului nu a fost lipsită de substraturi, spunându-i primarului că probabil în cultura japoneză o persoană atât de tânără, de doar 29 de ani, nu ar fi numită într-o funcţie cu responsabilitate atât de mare.

Primarul Dorel Coica i-a răspuns acestuia că are încredere în Ionuţ Antonio Bujor, că are deja experienţă suficientă, îl susţine în noua sa funcţie, amintind că promovează tinerii, lucru pe care ar trebui să-l facă şi UDMR-ul. În sprijinul lui Ionuţ Antonio Bujor au sărit şi ceilalţi colegi din PSD, precizând că mulţi oameni mai în vârstă nu au o asemenea experienţă.

Ionuţ Antonio Bujor a mai fost membru în Consiliul de Administraţie al Apaserv. El este de profesie jurist, în momentul de faţă este masterand şi a mai lucrat la o firmă de asigurări.

37 comentarii

  1. Marius Răspunde

    Ce s-a uitat sa se spuna e ca Ionut astia a fost si arbitru de fotbal, asa ca are experienta baiatul…la alergat..in rest Coica ce ti-a dat PSD-istul Tou seful OMV SM, care are restaurantul japonez, un plin la masina?? 🙂

    • Ariana Răspunde

      auzi marius spune-i psihopatului de babasan sa-ti dea un diazepam.. poate te mai calmeaza putin. sau apelezi la laura?am auzit ca si ea are un remediu bun bun de tot.ti-l ofera si in natura

    • mihai Răspunde

      Sa vine cei tineri sa faca treaba…..in schimb Marius,sper ca-ti dai seama de cat esti de penibil……te deranjeaza cred ca altceva…….bafta BUJOR IONUT!!!!!!!!

  2. Andrei Răspunde

    Coica a sustinut persoana potrivita. Bujor tu o sa ajungi departe te stiu de mic si stiu ce poti

    • Satmarean Răspunde

      Bravo Butka esti singurul care a luat atitudine! Ionut Jr este baiat de gasca da n-are ce cauta intrun consiliu de administratie!

      • Satmarean 1 Răspunde

        Satmarean ai dreptate! Cum sa promovezi un novice intr-o functie atat de importanta? Se pare ca maestrul japonez Coica isi baga peste tot oamenii sa poata controla totul!

      • mutu Răspunde

        Ca si Gheorghe asta unguresc in politica!!!

  3. zsolti Răspunde

    Felicitari!In tineri trebuie sa avem incredere!Mai ales daca este si un baiat cu multbun simt si cu caracter!Bravo,Bujor!

  4. simu ioan Răspunde

    Incepe sa se vada ca se face curatenie!La Transurban a inceput sa faca …sa speram ca va continua in ritmul asta!Succes,Bujor

  5. observator Răspunde

    Este foarte bine ca. PSD promoveaza tineri,in fapt,ei sunt viitorul.
    Ar fi foartebine ca toate partidele sa ia exemplul PSD.Succes si sa auzim numai de bine!

  6. codrin Răspunde

    Sa fii asa de corect la Apasev cum ai fost ca arbitru ca atunci este bine,bine,bine!Sa te vedem,omule!

  7. Alina Răspunde

    Esti un tanar ambitios, foarte muncitor si corect! Te felicit pt ce ai realizat pana acum si ne punem speranta in tine si in tinerii ca tine. Felicitari inca o data!

  8. nica Răspunde

    Asta e carne de tun, probabil sunt ceva anchete masive la Apaserv, acolo s-au furat zeci de milioane de euro din bani europeni, asta va semna si va fi arestat, carne de tun scrie pe el.

  9. Mirela Răspunde

    Mai bine se ramanea la varianta cu Vidreanu aceasta este opinia noastra a angajatilor Apaserv. Ne trebuie un om cu experienta in domeniu, un bun manager!

    • mihai Răspunde

      Prietene, administratorul nu face management in mod expres. El verifica managerul, impreuna cu restul membrilor din Consiliul de administratie. Hai sa nu ne ascundem dupa nickname uri si sa nu ne ascundem dupa degete.

  10. cristi Răspunde

    Unde esti tu Tepes Doamne, ca punand mana pe ei, sa-i imparti in doua cete, pe smintiti si pe misei. Butka Gergo felicitari ca ai punctat bine in timpul sedintei de consiliulocal

  11. vasile Răspunde

    Felicitări consilierului UDMR Butka Gergo. A spus un adevăr. Acest tinerel Bujor va semna tot ce vor cere şefii lui, fără să se gândească la consecinţe. Oricum curtea de conturi găseşte tot ce-i ilegal.

  12. Mihai Costescu Răspunde

    Este interesanta numirea acestui tanar in functia respectiva. Cred ca PSD-istii din dorinta de a scapa de titulatura comunista si din dorinta de a-si schimba randurile arunca in fata tineri, care probabil vor face fata, pentru ca in caz contrar cum au urcat asa si coboara. Vad ca ceea ce a inceput Ponta la nivel national se propaga si la nivel local. Felicitari lor ca au sange in instalatii si demonstreaza ca tineretul este viitorul acestei tari.

  13. Satmarean Răspunde

    Oameni buni, cum logic gandind, pui un tanar in functie pentru ca ei sunt crescuti sa faca ceea ce li se spune, nu cum ar fi bine, tineretul este trimis la inaintare nu pentru a face sa miste ceva in Satu Mare pentru a masca oameni din spatele lor. PSD-ului le este frica fac tot feluri de intelegeri cu usile inchise pentru sustinere dar NU SE TIN DE CUVANT, asa sunt ei, felicitam ca se folosesc de tineretul valoros pentru a juca rolul “taranului de pe table de sac” pe care il pot apoi “jertfi” dupa ce isi fac seniorii jocurile. Sa fim seriosi.

    Bafta pentru fiecare tanar care ajunge in posturi cheie dar sa nu uite, joaca cum l-i se spune si nu cum vor ei.

    • mutu Răspunde

      @satmarean:dar de unde focu ai tu atatea premonitii,viziuni si prostii in cap?Tot mai bun ar fi un ungur,nu???

      • Satmarean Răspunde

        @mutu:
        1. stiu tot ceea ce am spus si este adevar, poate esti politician poate nu, dar pana ce nu faci parte din echipa de discutii din spatele usilor inchise, poti sa ai o parere si este bine venita.
        2. NU ar fi deloc mai bine un ungur pe nici un post cheie.

        Cred ca te-am facut sa intelegi, lucrurile pe care nu le sti nu ai cum sa le comentezi tinand mare si tare adevarul tau.

        Sarbatori Fericite!

        • mutu Răspunde

          @satmarean:pai maicuta ,daca faci parte din priviligiatul grup care le stie pe toate,de ce nu le spui cu voce tare si cu nume real?Eu cred ca e plina lumea de cetateni care le stiu pe toate si le spun selectiv!Spune-le acolo unde trebuie ,nu-ti ridica fusta in cap in vazul nostru ca nu ne intereseaza ce ai tu sub ea,cel mult in tartacuta.Altfel am senzatia ca stiindu-le pe toate ne mananci banii pe degeaba daca nu faci nimic.
          Ganduri bune de sarbatori iti doresc tie si apropiatilor!

          • Norick

            Pana ce tu ,(le)folosesti numele real din buletinul tau…:-D

  14. takaiuky Răspunde

    Vai cum clocoteşte invidia in voi…..cum au pus psd-istii unul corect sariti voi ….ca nişte jeguri penale…..pentru voi nici de vine Iisus nu-i bine,tot gasiti voi ceva de cotcodacit…….s-a trezit hipopotamul de butka sa comenteze……si apropo,daca mai traia TEPEŞ,voi astia care comentati si il sustineti pe butka,nu mai existati!!!!!!!!!

  15. kereşkeny Răspunde

    Ioules butka ember,tu lucrat pe el.Gyere sa mai bem putin ca e 9 dimineata!!!!!!!!!!

  16. joe Răspunde

    Cei care il felicitati pe Butka ptr.pozitia lui,inseamna ca nu sunteti de acord cu promovarea tinerilor.Ar fi fost interesant de vazut atitudinea voastra si a lui,daca alesul s-ar fi numit Buior Janos si ar fi membru UDMR!!!!

    • Satmarean Răspunde

      Eu personal sunt deacord cu promovarea tineretului, dar trebuie sa fie independenti si nu condusi din spate, sa faca doar ce vor altii pentru binele unora si nu majoritatii.
      Daca ar fi fost UDMR, ce ei nu sunt oameni, si la ei sunt acelasi conditii, esti prost si faci ce zice partidul ramai si promovat, esti destept ramai la “lopata”.

  17. Satmarean Răspunde

    Am si uitat de ce nu este scris in articol la ce firma de asigurari lucre si ca tata era director acolo si cum de nu mai exista firma respectiva.
    Lucruri ce ar trebui sa se scrie in articol dar se uita. Tot timpul uitam sa scriem lucrurile asa cum sunt, sau nu le dam importanta desi ar fi bine sa stie lumea.

    Sarbatori fericite!

    • escape Răspunde

      Normal ca scrii doar lucrurule frumoase, pentru care esti platit 🙂
      Vai ce departe suntem de Occident.

  18. satmarean Răspunde

    Managerul de succes Ionut Bujor Antonio sta in apartament inchiriat de la Primarie cu 60 de lei pe luna contract incheiat pentru 5 ani. Asa promoveaza Dottore Coica si PSD tineretul, felicitari!

    http://www.satu-mare.ro/fisiere/contracte/contract_INCHIRIERE_Bujor_Ionut.pdf

    Daca nu functioneaza linkul intrati pe Gooogle si cautati “bujor ionut antonio contract”

  19. unul Răspunde

    Acest buuuuujorrrrr!….in obrajoooooor,…..

  20. altu' Răspunde

    Si ioooooo!HA!HA!

  21. andrei82 Răspunde

    domnule consilier Butka aveati dreptate. e important sa promovam tineri dar nu in acest fel! am citit contractul de inchiriere Bujor n-ai bani de chirie si te dai mare cu politica!

  22. robika Răspunde

    nu ati inteles nimika…a primit acest baiat ajutor ca sa isi poata plati chiria.
    pai va dati peafara problemele din paradisul udmristopesedist?
    peste tot fac la fel aliatii komunistiverzirosii!

  23. Dan Răspunde

    Mai bine v-ati preocupa de vopsitul oualor. Nici in Sfanta Sarbatoare nu incetati sa va vorbiti urat si sa comentati. Tare frustrati mai sunteti…

  24. mihaita Răspunde

    Foarte bine ca se promoveaza tineri si felicitari tanarului ,dar Ionut Antonio Bujor sa aiba grija la managerul intreprinderii,este un penal si unul din cei mai corupti directori pe care ia numit Coica.Domnule primar deschideti ochii cu stejerean va trage dupa el in afacerile personale ce le are ,ar fi pacat ca tanarul presedinte al consiliului de administratie sa se lasa manipulat de alcoolicul de stejeran,erau si sint alti manageri mai competenti in psd potriviti pt postul de manager de la apaserv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.