Mihai Răzvan Ungureanu se întâlneşte astăzi cu simpatizanţii din Satu Mare

16 aprilie 2014 | 10 comentarii
Mihai Răzvan Ungureanu

Mihai Răzvan Ungureanu

Conducerea Forța Civică Satu Mare anunţă că președintele Partidului Forța Civică, Mihai- Răzvan Ungureanu, se va afla astăzi în vizită în județul Satu Mare.

Președintele Forța Civică va fi însoțit în această vizită de către Secretarul General al Partidului Forța Civică, Ștefan Pirpiliu.

Conducerea filialei judeţene invită toți simpatizanții președintelui Mihai Răzvan Ungureanu, cât și a partidului Forța Civică, la o întâlnire cu acesta, la Vila Poesis, sala de conferințe, începând cu orele 17:30.

La această întâlnire vor fi prezenți și candidații Forței Civice Satu Mare pentru alegerile europarlamentare și Colegiul 2 – Deputați, cât și conducerea Forței Civice Satu Mare.

Sursa: FC Satu Mare

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (10)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Babasescu spune:

  Babasan, candidat pe colegiul 2. Omul cu chip de miel si comportament de hiena. TRASEIST POLITIC cum nu s-a mai văzut in Satmar: membru PRM, PDL si FC, plus târcoale pe la PMP, PNȚCD , într-un an si jumatate.
  Ungureanu, cu oameni ca el vrei sa ne convingi? !!!
  Parca ai fost șef la serviciile secrete! Intreaba-i pe cei de la DIICOT, nu au nimic sa-ti spună?!

 2. Colegi dmn.MRU sunt persoane tinere,cu potential si initiative,poate cu ei vom trece peste aceste zile negre,multa bafta MRU si FC

 3. Alex spune:

  Colegi dmn.MRU sunt persoane tinere,cu potential si initiative,poate cu ei vom trece peste aceste zile negre,multa bafta MRU si FC

 4. dorin spune:

  Va asteptam si la Baia Mare domnule Ungureanu! Baia Mare este alaturi de dvs! Mult Succes domnule Ungureanu!

  • Fuctionar public spune:

   Presedintele Forței Civice Satu Mare, George Filip, l-a lovit cu pumnul în faţă pe subprefectul Cristian Sasu pentru ca ………….. rezolva nevasta.

 5. Luiza Elena spune:

  Doar cu o echipa tanara si reprezentanti capabili sa schimbe ce altii au stricat putem trece peste perioada asta.Cei de la FC sunt oamenii nostrii de viitor,impreuna cu dmn MRU

 6. va asteptam cu bratele deschise si aici la noi la timisoara…consideram ca sunteti o alternativa competenta la aceasta clasa politica invechita si hoata.

 7. groza spune:

  adica o sa va intilniti singur :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest