Nagy Szabolcs este candidatul UDMR în Colegiul 2

13 aprilie 2014 | 34 comentarii

nagy szabolcsIncertitudinile în privinţa candidatului UDMR pentru circumscripţia electorală nr. 2 au luat sfârşit. La întâlnirea de sâmbătă a organizaţiei judeţene  UDMR Satu Mare s-a decis sprijinirea candidaturii lui Nagy Szabolcs pentru obţinerea unui mandat de deputat  la alegerile parţiale din data de 25 mai în circumscripţia rămasă vacantă în urma demisiei a lui Ovidiu Silaghi.

„Nagy Szabolcs este un tânăr pregătit, ambiţios, membru al UDMR-ului şi cu rădăcini în această zonă. Dar nu numai aceste calităţi îl îndeamnă pentru această candidatură, ci mai ales cunoştinţele şi experienţa acumulate pe parcursul anilor pe care i-a petrecut în cadrul consiliului judeţean.  În calitate de preşedinte executiv al UDMR Satu Mare, a obţinut o imagine mai detailată privind posibilităţile şi problemele oamenilor care trăiesc şi muncesc în judeţ – şi în circumscripţia electorală nr.2. Posibilităţi pe care prin calitatea de deputat le-ar putea lărgi, iar pentru rezolvarea problemelor ar putea obţine soluţii eficiente” – a declarat Pataki Csaba, președintele organizaţiei judeţene Satu Mare.

Conform OUG pentru alegerile parţiale din 25 mai, este declarat câştigător candidatul care primeşte cele mai multe voturi din primul tur, nemaifiind necesar obţinerea jumătăţii plus unu din totalul de voturi valabil exprimate.

„Voi răsplăti încrederea acordată prin a promite că voi face tot ce-mi stă în putere pentru a câștiga aceste alegeri. Pentru mine candidatura reprezintă o mare onoare, dar în acelaşi timp şi o mare responsabilitate. Iar pentru UDMR reprezintă o şansă uriașă pentru a creşte influenţa în judeţ” – declarat Nagy Szabolcs.

UDMR trebuie să înregistreze oficial dosarul candidatului până în data de 5 mai, iar campania electorală va începe pe data de 10 mai, având în vedere că termenele sunt reduse la jumătate comparativ cu alegerile parlamentare.

Sursa: UDMR Satu Mare

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (34)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. alina spune:

  Eu votez Sergiu Babasan.

 2. alina spune:

  de ce cenzurati comentariile, asta e adevarul, eu votez Sergiu Babasan, de ce trebuie cenzura?

 3. cenzura spune:

  si asta o sa vrea autonomie si bilete de autobus in maghiara si tot felul,

  romanii iar u o sa iasa la vot si scafandru asta ise europarlamentar unde o sa minta ce asuprit e el la szatmar , puahhh

  • escape spune:

   Atat autonomia teritoriala-administrativa, cat si biletele de autobuz ar fi benefic pentru toate etniile, nu numai ptr maghiari. Si din pacate din cauza idiotilor cum esti si tu, intr-adevar ne simtim asupriti. Mai bine mori de foame decat sa votezi pe un maghiar. Analizeaza putin economia Ungariei si fa comparatie, da de gandit…..

 4. mazar, za fazar spune:

  Ca sa ne intelegem, tanarul asta pe care il vad prima data nu exista. UDMR a vandut colegiul cuplului Govor-Silaghi, vor fi noncombat, asa se fac targurile la Satu Mare, populatia alege numai dintre cei carora li se da voie sa candideze. Stai ca am avut o revelatie, Victoria Nuland il cunoaste personal pe Mircea Govor, iata ce zice doamna de la US Dep. of State: baronii “îşi folosesc banii şi influenţa pentru a înăbusi opoziţia politică, pentru a cumpăra politicieni şi grupuri media, pentru a slăbi independenţa judiciară şi drepturilor organizaţiilor non-guvernamentale”.

  • liberal spune:

   Stai linistit ca n-a vandut nimeni nimanui nimic. E ok baiatul ba chiar mult peste medie. Ai sa vezi.

  • Kalaman spune:

   Silaghi nu exista! Deja isi pregateste bagajul pentru “mititica”…si cumnatelul isi pregateste biroul, sa-l lase gol si sa plece acasa!

 5. udmere spune:

  mai nus ce sa zic , maghiarii tot acolo o sa puna stampila pe tulipan.

  nu cred k le zice la templom : na puneti pe govor vagy psd

 6. babasina spune:

  Calmeaza-te Alină, ia-ti diazepamele la timp, nimeni nu-ti ia dreptul sa-l votezi pe dilau’ ala. Sau te pomeni că “alina” este pseudonimul de la “sergiu”?

 7. mbledea spune:

  Da ii numele cu care il alinta micul :)

 8. Razvan spune:

  Oare Micul o are Mare? E multumit sergalina?

 9. cititor spune:

  este adevarat ce se zvoneste?? ca BABASAN este HOMOSEXUAL?? asa se zvoneste……

 10. unul spune:

  Acest tanar udmr-ist o sa si castige,deoarece romanii nu vor merge la vot! Este o mare gresala sa nu mergi la vot. Eu desi sustin PDL,l-as vota totusi pe Sergiu Babasan,cu care am fost coleg o scurta perioada.Mi-a lasat o buna impresie! Romanii trebuie sa iasa la vot,pentru a nu lasa patrundeea in parlamente a tot felul de ciudati,incompetenti,corupti,mafioti,care cu bani isi pot ,,rezolva,,o imunitate si un loc cald sub soare!

 11. Erdei Dorel spune:

  Sa castige, eu il votez!

 12. emil spune:

  Mai fraieri, Coica este dusmanul orasului cu toata spaga lui.

 13. PNL spune:

  Colegiul 2 va fi castigat de PNL la pas. Nu va mai agitati degeaba

 14. satmarean spune:

  pnl sau pasarea malai viseaza! Sunt sigur ca romanii au pregatit o surpriza de proportii usl,sau ma rog pnl si psd separat! HA! HA! JOS pnl si psd!

 15. sebi spune:

  Coicu Chelu Doamne scapa-ne de putoarea asta D. N. A. si A. N. I. nu vor

 16. Pedro spune:

  Ce aveti voi cu Babasan?chestia cu “homosexualul” e tipica găștii de Mafioți a lui Govorica!!!ex.Castorelul!!asa ca mai Govorica te ,temi de babasan!!ai încercat sa-l cumperi da nu ai reușit!!va da cu toată sleata voastră de Mafioți inculti si va scapă satmarul de scursuri ca voi!!bravo babasan ete susținem!!

 17. ardelean spune:

  Dada, si fratii Tise o sustin pe d-na Babasan…cum stiu ei mai bine. Ca maidemult… .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest