Ultima actualizare: azi, 08:27

Sport

Olimpia a fost învinsă de CS Mioveni. Încă un meci pierdut şi ratează play-off-ul

olimpia-mioveni-(2)Olimpia Satu Mare a disputat astăzi, în deplasare, meciul etapei a XXI-a a Ligii a II-a, seria II la fotbal în compania formației CS Mioveni. Sătmărenii au fost învinși cu scorul de 2-0.

În această după masă cele două echipe au jucat pe un vânt foarte puternic care de altfel a fost și adversarul lor și asta deoarece mingea a luat de nenumărate ori traiectorii neașteptate.

Dacă în primele minute ale partidei nu s-a întâmplat nimic spectaculos, în minutul 35 gazdele au fost o ocazie mare, Stan a trimis balonul în careu, Năstăsie l-a preluat însă a ratat.

În această repriză, „galben albaștrii” au executat o lovitură liberă, dar portarul Ciucă a apărat fără probleme. În minutele de prelungiri, mai exact în minutul 45+1, jucătorii de la Mioveni au reușit să deschidă scorul, după un corner, mingea a fost respinsă până la Ayza care a șutat de la semi-înălțime din 16 metri în plasa laterală. Scorul la pauză, 1-0.

Începutul celei de-a doua reprize a adus schimbări la ambele echipe, iar în minutul 66 Popa a marcat cel de-al doilea gol cu un șut din interiorul careului.

Olimpia a rămas să joace în zece oameni din minutul 70 și asta deoarece Faur s-a accidentat la umăr și a fost nevoit să părăsească terenul. Până la finalul partidei, Zsiga a încercat să înscrie un gol pentru „galben-albaștrii”, dar șutul de la 16 metri a trecut puțin pe lângă poartă.

„Am încercat să câștigăm acest meci, dar nu am reușit să ne confirmăm poziția din clasament. Sper ca la sfârșitul săptămânii viitoare să câștigăm. Astăzi cei de la Mioveni au fost mai buni”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat Anca – Mureșan, Bălău, Ene, Iuhas, Feier, Micaș (52 Faur), Villand, Muntean, Roghină (46 Zsiga), Boștină (66 Dragoș).

Această înfrângere este în dezavantajul Olimpiei, deoarece cele 33 de puncte pe care le are nu sunt de ajuns pentru a putea merge în play-off. Astfel, sâmbătă 12 aprilie, Olimpia Satu Mare este nevoită să învingă Gloria Bistrița sau că facă cel puțin un egal în ultima etapă a returului, dar nu are voie să piardă pentru că o înfrângere ar însemna un eșec, sătmărenii pot pierde play-off-ul.

 

Sursa: CS FC Olimpia 2010 Satu Mare    

         

 

Un comentariu

  1. Costel Răspunde

    dar nu are voie să piardă pentru că o înfrângere ar însemna un eșec :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.