Ultima actualizare: ieri, 22:26

Sport

Olimpia Satu Mare joacă în deplasare cu CS Mioveni

Olimpia Satu Mare-FC Olt Slatina (3)Olimpia Satu Mare dispută sâmbătă, 5 aprilie, în deplasare la Mioveni, meciul etapei XXI, a Ligii a II-a, Seria II la fotbal în compania formației locale CS Mioveni.

„Galben-albaștrii” au pornit la drum joi dimineață și sunt încrezători că sâmbătă vor obține cele trei puncte puse în joc și își vor menține locul în play-off. „Sper ca după meciul de sâmbătă să ne asigurăm sută la sută participarea la play-off. Ne așteaptă un joc dificil, dar sper să ne impunem și să arătăm că până acum rezultatele nu au fost o întâmplare, a fost meritul muncii noastre. De acum încolo vom arăta că nu este o întâmplare locul nostru în clasament. Rezultatele de până acum se datorează muncii și seriozității noastre”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

În acest moment Olimpia Satu Mare ocupă locul 5 în clasamentul Ligii a II-a, Seria II cu 31„ de puncte, iar oaspeții de la CS Mioveni sunt pe poziția 8 cu 26 de puncte.

În partida tur care s-a jucat pe Stadionul Olimpia, formația sătmăreană a scos doar 1 punct, scorul fiind 1-1.

Din lotul Olimpiei care a făcut deplasare la Mioveni se numără Anca, Miron – Muntean, Sabău, Mureșan, Bălău, Ene, Szalkai, Rus, Villand, Zsiga, Micaș, Boștină, Feier, Roghină, Faur, Svarczkopf, Roatiș, Dragoș, Prodan.

Un comentariu

  1. marian Răspunde

    Hei…De azi Olimpia e oficial pe 3…a primit 2 puncte in plus dupa retragerea celor de la FC U CRAIOVA. Vezi liga2.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.