Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Party de promovare Plopstock, vineri la Taberele Școlare

Afis Promo PartyPlopstock se întoarce și anul acesta la Satu Mare cu cea de-a 5-a ediție în perioada 21-23 august. Trei zile de “nebunie”, relaxare și muzică bună!

În momentul de față organizatorii sunt preocupați cu designul și planificarea ediției de anul acesta. Băieții promit să păstreze același spirit și atmosferă a festivalului din jurul celor doi plopi, dar la o talie mult mai înaltă. Își doresc să aducă festivalul la rang național, nu numai prin artiști naționali și internaționali bine cunoscuți, dar și prin alte aspecte, printre care extinderea locației din anii precedenți și amenajarea unei zone de campare pentru publicul din alte orașe. De asemenea, evenimentul va fi promovat prin petreceri marca Plopstock în mai multe orașe, printre care și Bistrita, Cluj-Napoca, Baia Mare, sau Oradea.

Până acum, artiștii anunțați sunt: Riddim Colony (HU) , Dirty Shirt (BM), Relative (CJ), Positive John (CJ) și N.O.R (Oradea) iar luna următoare, organizatorii promit să anunțe încă un val de trupe, așa ca fiți cu ochii pe ei!

Pe scurt, unicitatea lui, entuziasmul organizatorilor și faptul că este gratis pentru toată lumea, fac Plopstock un eveniment pe care trebuie să-l aveți în calendarul verii.

Mulți nu știu, dar totul a început în vara anului 2010 la inițiativa unor băieți care, după ce au participat la diferite festivaluri de muzică, au dorit să aducă acest sentiment și în orașul lor.

Pentru început a fost de ajuns o scenă improvizată din scânduri și lăzi de bere, amplasată în fața localului “Fântâna cu bere”, la umbra celor doi plopi, însă, cu timpul, evenimentul a luat amploare, transformându-se într-o adevărată tradiție pentru oraș. Anul trecut, festivalul a strâns peste 2000 de oameni, care s-au bucurat de muzică bună, jocuri și distracție în cele două zile. Pe scenă au urcat peste 12 trupe, dintre care 4 erau din alte orașe.

Prima petrecere de promovare a festivalului Plopstock va avea loc vineri, 18 aprilie, în zona Taberelor Școlare de lângă Ștrand. Muzică bună, oameni faini, decoruri awesome – incluzând “projection mapping” – sunt doar câteva din atracțiile promise de către organizatori. Biletele se pot achiziționa de la cafeneaua “The LINE”, de lângă Turnul Pompierilor.

Festivalul are ca sponsor principal Primăria Municipiului Satu Mare iar partener este Direcția Județeană de Tineret și Sport Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.