Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Povestea sătmărencei Ioana Guruţă, care a ajuns să cânte pe un stadion din Anglia (VIDEO)

ioana gurutaO tanara de 23 de ani din Satu Mare a trait un moment de glorie pe care nu-l va uita prea curand, dupa ce s-a inregistrat in baie cantand o piesa de-a Rihannei, scrie CanCan.
Satmareanca Ioana Guruţă şi-a dorit tot timpul sa ajunga in lumina reflectoarelor, dorind sa devina “vecina” matinalilor Razvan si Dani.
Dintr-o gluma, Ioana s-a inregistrat in baia de acasa in timp ce canta piesa Rihannei, “Diamonds”, iar organizatorii “X factor”, din Marea Britanie, au chemat-o la cateva zile la preselectii.
“Nu-mi venea sa cred cat de repede s-a intamplat totul. Mi-am cumparat bilet a doua zi, am plecat val-vartej, fara nicio emotie, poate pentru ca si sora mea este acolo si stiam ca ma va sprijini”, a explicat Ioana Guruţă pentru Can Can.
A stat mai multe ore la rand la auditii iar la fata locului a aflat ca va trebui sa cante pe unul dintre cele mai mari si celebre stadioane, Arsenal, in fata a peste 10.000 de oameni.
“Nici macar atunci nu am avut emotii, si dupa 13 ore de stat la o coada in care am vazut tot felul de concurenti, unii dintre ei foarte haiosi, imbracati ciudat, cu voci deosebite, am intrat plina de incredere si am cantat cum am putut eu mai bine piesa Rihannei. Eu am fost multumita de cum a iesit, la fel pareau si organizatorii, doar ca mi-au zis: Ioana, esti talentata, esti si frumoasa, insa noi cautam altceva. Am fost dezamagita, insa ma gandesc ca daca ajungeam mai departe si eram eliminate poate era si mai dureros”, a mai povestit Ioana Guruţă.
Succesul ei nu s-a oprit acolo, acum Ioana a inceput colaborarea cu o casa de discuri din Romania care sa-i produca melodii.
Ioana Guruta a absolvit Universitatea Babes Bolyai, cu specializarea jurnalism.

4 comentarii

  1. Mariana Antici Răspunde

    bravo!ne mandrim cu tine.

  2. Marinela Tineghe Răspunde

    Asa ca sa fie mindra mama ta de tine si ca sacrificiul ei sa nu fie degeaba. O iubesc pe mama ta pentru ca ti-a dat viata

  3. Aurora Melnici Răspunde

    BRAVO MULT SUCES MA DEPARTE

  4. tractorista Răspunde

    Iti doresc mult succes,frumoasa domnisoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.