Ultima actualizare: azi, 19:43

Sport

Prima ediție a concursului de înot ”Cupa Select” la Satu Mare

Cupa Select, inot (3)Clubul Sportiv Select Satu Mare va organiza prima ediție a competiției de natație ”Cupa Select”, eveniment ce se va desfășura în perioada de 5-6 aprilie 2014.

Scopul acestei competiții este de a promova înotul pe plan local și regional și de a verifica nivelul de pregătire al sportivilor aparținând cluburilor participante. De asemenea, dezvoltarea spiritului de competitivitate și menținerea motivației sportivilor și a relațiilor între cluburi.

Participanții la acest concurs sunt sportivii cluburilor invitate de organizatori. Aceste cluburi au sportivi pe diferite categorii de vârstă și anume copii născuți între 1998-2007 și mai mici, care se constituie într-o singură categorie de vârstă.

Satu Mare va participa la competiție cu clubul sportiv SSM Satu Mare care va concura cu SDT Turda, CSM Oradea, H2OTeam Târgu Mureș, CS Crișul Oradea, BAM și CSM Arad.

Probele de concurs constă în 50m Liber, 50m Spate, 50m Bras și 50m Fluture pentru cei din categoria anul 2004 până la 2007 și mai mici. Pentru categoria celor născuți în anii 1998 – 2003 probele vor fi 100m Liber, 100m Spate, 100m Bras și 100 Fluture.

Aceste probe se vor desfășura în bazin de 25m, 5 culoare, având temperatura apei 27 grade.

„În competiție vor concura 19 sătmăreni și ne bucurăm că ne aflăm în calendarul Federației de Natație”, a declarat Markos Tiberiu, unul dintre membrii asociaţiei de susţinere a înotului din Satu Mare.

Câștigătorii concursului vor fi premiați cu medalii, diplome și diferite cadouri.

Taxa de înscriere la această competiție este de 25 de lei iar maximul de participanți este de 150 de persoane.

Prima probă a concursului ”Cupa Select” va avea loc sâmbătă la ora 10.

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Bravo celor care au avut aceasta idee si se gandesc la competitii si la acest sport in Satu Mare. Sunt convins ca va avea priza ,iar pe viitor vor participa si concurenti consacrati ,din alte tari. Succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.