Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Primăria Satu Mare începe dezinsecția

dezinsectie-capusePrimarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel aduce la cunoştinţă publică demararea acţiunii de dezinsecţie şi deratizare pe raza municipiului Satu Mare.

Acţiunea se va desfăşura în mai multe etape:

Prima etapă va începe sâmbătă, 12 aprilie cu dezinsecţia împotriva căpuşelor pe zonele verzi din Grădina Romei, Parc Liniştii, Parc Brânduşa – Micro16. Va continua cu digul de pe mal stâng Someş- zona Micro 16, Parc UFO, Parc Lucaciu, Parc Libertăţii, zona de la Turnul Pompierilor, dig mal stâng Someş din zona Micro 17.

Până în data de 19 aprilie vor fi acoperite toate spaţiile verzi afectate.

Cea de-a doua etapă constă în dezinsecţia împotriva ţânţarilor care se va desfăşura la sol acoperind zonele verzi din municipiu precum şi prin aviotratament şi va avea loc în perioada 5 – 23 mai.

Pentru eficientizarea acţiunii de dezinsecţie generală aceasta se va repeta în perioada 14 – 31 iulie.

Totodată va avea loc acţiunea de deratizare care se va desfăşura într-o singură etapă în perioada 2 – 15 iunie în jurul punctelor gospodăreşti precum şi în zonele infestate de str. Ostrovului, din Soarelui, Cubic etc.

Cetăţenii municipiului sunt rugați să evite zonele în care se acţionează pentru a realiza eficienţă maximă.

 

Sursa: Primăria Satu Mare

4 comentarii

  1. satmareanca Răspunde

    Sa dea D-zeu ca d-na ANI si DANA sa faca curatenie si deratizate si cu acest mizerabil,DEMISIA.

  2. sorin d. Răspunde

    Tot orasul e plin de gunoaie, praf, buruieni si cersetori. Edilii orasului in continuare dau dovada de neputinta si lasitate. Ar trebui sa viziteze localitatile din apropiere sa ia niste lectii, cum se conduce un oras. Mizerabil!!!! Ne este rusine din cauza voastra!

    • cetatean Răspunde

      ne tot spune edilul ca e normal pt ca tot orasul e de santiere, trei parcari intr-un cartier inseamna santiere??? si alea trebuia sa fie gata de cand au inceput, da nu se lucreaza la ele doar le-au inceput, isi bate joc de noi !

  3. altul Răspunde

    Sa vezi acuma banet! Doar nu credeti ca se v-a da cu insecticid? Apa stimabile,apa ca doar nu e scumpa,apoi un pic de insecticid pt. miros. Diferenta de banuti la buzunar! Sunt INTERESAT ca platitor fraier,care este firma castigatoare? Cati bani PUBLICI sunt alocati acestei actiuni? De unde si la ce pret sunt achizitionate insecticidele? La nivel de oras cati litrii de insecticid sunt necesari? TRANSPARENTA este cuvantul care intereseaza oamenii,deoarece 24 de ani au fost ani de jaf din banii nostrii ,ai contribuabililor! Cine sunt supervizorii operatiunii? CINE?…CINE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.