Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Primarul Dorel Coica a premiat elevii olimpici

 premiere-olimpici-satu-mare-(1)Elevii care au obţinut rezultate foarte bune la competiţiile naţionale din acest an au fost premiaţi astăzi de către primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica. Edilul nu i-a uitat nici pe profesorii care i-au îndrumat pe elevi.

Edilul şef, alături de viceprimarul Radu Roca şi inspectorii şcolari Claudiu Mondici şi Călin Durla, au înmânat elevilor şi profesorilor diplome şi plicuri cu bani, felicitându-i pentru rezultate.

Primarul a afirmat că de acum vor fi premiați toți elevii care au rezultate foarte bune

Suntem mândri de voi. Rugămintea mea este să rămâneţi în Satu Mare, ştiu că aici situaţia nu este atât de bună ca şi în occident dar să rămâneţi alături de noi pentru că avem nevoie de voi. Sunteţi viitorul, voi sunteţi generaţiile care ne veţi asigura nouă pensiile“, a spus primarul.

În total au fost premiaţi 26 de elevi, alături de profesorii lor. Cei care au obţinut locul I au primit 500 de lei, premiul II – 400 lei, premiul III – 300 lei, iar menţiunile câte 200 de lei.

 

 

7 comentarii

  1. DANUTA Răspunde

    Tot respectul,domnule primar COICA ,pentru initiativa minunata de a-i recompensa cu generozitate pe cei mai destepti si minunati tineri satmareni si dascalii lor!…Emotionant moment pentru toti cei care au beneficiat de acest eveniment si cei care s-au bucurat de acest gest de pe margine! Superb si generos gest, domnule primar COICA ,chiar inainte de Sarbatorile Pascale care aduc in suflete Lumina si Bucurie !…

    Ati oferit cu generozitate bucurie si recunostinta tuturor satmarenilor acestor elevi olimpici superbi si dascaliilor lor- extrem de sensibil si frumos gest,domnule primar Coica!…Tot respectul!…

    26 de tineri satmareni minunati – cei mai buni din lume pentru ca sunt ai nostri !- si dascalii lor inimosi au fost premiati de cel mai bun primar, inimos si sufletist ,care iubeste copiii si varstnicii si face Fapte Bune in momente speciale, mai ales…Si care va face mult bine oraselului nostru…Veti vedea, in timp, realizarile lui…

    Felicitari tinerilor elevi minunati , dascalilor lor inimosi, care daruiesc infinit de mult fata de cat de putin primesc de la societatea noastra atat de saraca si nedreapta…

    SARBATORI MINUNATE IN LUMINA SI IUBIRE, TUTUROR!…

  2. bogdan Răspunde

    Doamne te rugam sa ne scapi de boratura de Coica mincinosul si hotul.

  3. polgar Răspunde

    D-le Domuta cred ca vorbiti de alt Coica,ca primarul din Satu Mare este un delicvent mascat in medic ,un om fara caracter,un mincinos,un om care jigneste pe toata lumea asa se spune prin orsas nu stiu ce sa cred??

  4. sari Răspunde

    Dl Ilyes facea premieri tot timpul dar nu aparea in presa ,acest incapabil de COIca.tage un puc si hop 10 stiri.DEMISIA MAI DRAGA…..un primar foarte slab cel mai nepriceput din 89 incoace.

  5. steluta Răspunde

    Se zvoneste ca lui COIca ii placa olimpicele intre 16 si 23 de ani,sau cele cu mustata,dar eu nu cred asa ceva.sper sa fie un om de onoare ..

  6. Anonim Răspunde

    politia locala este o politie de trougheri si de betivi imputiti!!!

  7. cori Răspunde

    COIca Costel cap de P. dai spaga la D. N. A. si A. N. I. asa te lauzi hotulee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.