Primarul îi propune lui Magyar Lorand să preia conducerea Consiliului de Administraţie al CSM

2 aprilie 2014 | 5 comentarii

Sedinta Consiliul Local (19)Primarul Dorel Coica a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că-i va propune consilierului UDMR Magyar Lorand să preia conducerea Consiliului de Administraţie al Clubului Sportiv Municipal, după ce acesta a criticat administrarea clubului.

Cei doi consilieri UDMR care răspund de sport, d-l Fogel şi Magyar, au avut tot felul de comentarii, că nu este bine administrat clubul, că se cheltuie bani. Vreau să vă anunţ oficial că la o şedinţă de consiliu, primarul l-a îndemnat pe d-l Magyar Lorand să preia conducerea Consiliului de Administrare, şi atunci ar fi avut un control total. I-am spus: d-le Lorand, dvs doriţi să ştiţi cum se cheltuie banii, cum s-au cheltuit, şi dânsul mi-a spus că nu-şi asumă o asemenea responsabilitate, că dânsul este în opoziţie. Eu din nou o să-i lansez invitaţia de a prelua conducerea Consiliului de Administraţie al Clubului Sportiv şi a modului cum se gestionează banii”, a spus Coica.

Edilul şi-a exprimat speranţa că Magyar Lorand va face curăţenie şi va prezenta primarului o situaţie clară ce va putea fi oferită şi presei.

De abia aştept să-i propun d-lui Magyar Lorand, întrucât se află la guvernare în acest moment, să preia conducerea clubului şi îl rog foarte frumos să-mi facă o situaţie reală a cheltuirii tuturor sumelor, nu vreau să spun pe ultimii 7-8-10 ani, ci pe ultimii 4 ani. Vreau să văd dacă dânsul, cu d-l Fogel, poate să justifice toate cheltuielile”, a mai arătat primarul.

Dorel Coica a ţinut să-i răspundă şi consilierului Vasile Fogel, care a criticat modul în care s-au efectuat unele lucrări.

„D-lui Fogel îi promit că dacă timp de două săptămâni în loc să bea apă tare bea apă plată, şi e într-o stare normală, o să-l propun să facă parte din toate comisiile de recepţie ale lucrărilor din municipiu. Dar numai în condiţiile în care îmi demonstrează că două săptămâni bea numai apă plată”, a mai spus primarul.

Referitor la nemulţumirile consilierilor cu privire la praful din oraş, primarul a dorit să le transmită că sunt peste 30 de şantiere în care se lucrează simultan şi dă asigurări că după finalizarea lucrărilor vor rămâne spaţii civilizate.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. COI CA spune:

  “Praful vine din sud” – cum remarca foarte bine Dottore Ratiu.

  Bai oltene, ar fi cazul sa pleci acasa!

 2. Vali Neagu spune:

  Prima masura, o voi da afara pe Lavinia Nastrut.

 3. satmarean spune:

  Primarul se teme de Ratiu si Butka, doi consilieri tineri si cu perspectiva. Cei doi il surclaseaza pe Coica la sinceritate, bun simt si nu in ultimul rind sint satmareni nu olteni smecheri!

  • Dumitru spune:

   Faptul ca sunt satmareni ii pune intr-o pozitie favorabila, sau ce? Ilyes satmarean a fost si ce cacat a facut? Fiti mai seriosi… omul sfinteste locul, nu conteaza de unde esti. Conteaza sa faci treaba! Iar realizarile primarului nostru trebuie vazute in mod ebiectiv, nu prin ochii postacilor sarmani care scriu doar ce li se dicteaza.

  • Dumitru spune:

   Aaaa, am uitat. Ratiu este cel mai mare demagog si populist consilier local EVER!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest