Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Principele Nicolae dă asigurări că familia regală sprijină mediul economic sătmărean

Dezbatere CCIASM, principe Nicolae (20)Consiliul Județean Satu Mare, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare, Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest și Asociația Camera Meșteşugarilor Satu Mare au organizat astăzi evenimentul cu tema „Calitatea mediului de afaceri şi creşterea economică”, invitat de onoare fiind Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României.

Invitatul a rostit câteva cuvinte despre ce a văzut în judeţ şi modul în care Casa Regală se implică în promovarea mediului economic din România.

Familia mea şi cu mine considerăm că dezvoltarea economică este o probă de patriotism şi un element esenţial al dezvoltării societăţii noastre. Dezvoltarea culturii ecologice şi economice şi valorificarea cerinţelor unice pe care le-am văzut în aceste două zile în Ţara Moţilor şi Ţara Oaşului pot fi lucrurile care să scoată în evidenţă judeţul dvs. în ochii Uniunii Europene. Infrastructura turistică poate, cu mici investiţii, să ducă la o creştere semnificativă a numărului de vizitatori şi nivelului de trai din zonele rurale. Vă asigur încă o dată că iniţiativele dvs de promovare economică locală vor găsi un partener real şi atent în familia regală a României”, a declarat Alteţa Sa Regală.

Principele le-a spus oamenilor de afaceri că şi până acum familia regală s-a implicat în promovarea firmelor româneşti, cel mai mult în sectorul cerealier şi al vinurilor, aşteptând şi propuneri de la oamenii de afaceri sătmăreni.

În cadrul întâlnirii, consilier OTIMMC Cluj Cristian Rațiu a prezentat programul de dezvoltare și modernizare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață ce se lansează din 24.04.2014, după care oamenii de afaceri au avut ocazia să discute cu principele Nicolae al României.

 

2 comentarii

  1. visinski Răspunde

    Cum?

  2. uiteasa Răspunde

    Poate prin marele sculer-matriter-consilier, cel mai pregatit profesional sa reprezinte mediul de afaceri satmarean!!!!!!!!!!!!!E sfirsitul lumii fratilor!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.